Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Fiúknál kizáró ok a kemény sport?

Fiúknál kizáró ok a kemény sport?

Figyelt kérdés
(sokan nem tudják mi az) hasonló az amerikai focihoz, de sok mindenben különbözik. Szerintetek is taszító, ha egy lány, elég durva sportot űz? Eddig az összes fiú kiröhögött/lenézett, mert milyen lány vagyok én, ilyen sporttal!? Pedig ez nem csak a fiúk játéka. Lányok ki van még hasonló helyzetben sport miatt? Mit tettetek ellene? Nem szeretném abbahagyni a sportot, de sok fiú "fél" tőlem, egy sport miatt.. Roppant elkeserítő érzés.. Fiúk ti nagyon utáljátok, ha egy lány "kemény"? Szóba se álltok olyanokkal akik éppen nem cicababák, és nem mázolják egyenesre az arcukat, hanem inkább a sporttal foglalkoznak?

2015. aug. 11. 12:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Felőlem űzheti a sportot, az nem zavar. De a stílusa, a kinézete legyen lányhoz méltó. A túlságosan izmos és kemény lányok nem vonzóak (számomra). De ha normális határok között van, akkor teljesen nyugodtan tegye ezt, én támogatnám.
2015. aug. 11. 13:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy puhány fiú ettől nyilván megretten.
2015. aug. 11. 13:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem kell mindenkinek egyből elmondanod, hogy mit sportolsz.

Normális embernél nem kizáró ok.

2015. aug. 11. 15:03
 4/7 anonim ***** válasza:

A férfiak a nőies nőket szeretik, ezt gondolom mindenki tudja. Nálunk bokszedzésen is van 6 lány, és közülük 3-4et szeretnek a férfiak megnézni ;). Szerintem nem attól függ, hogy milyen sportot űzöl, hanem hogy meg tudod-e őrizni közben a nőiességedet. Bár tény, hogy az amerikai fociban, vagy rögbiben fölhözb*szkurálás meg lökdösődés közben elég nehéz megőrizni a nőies bájt.

A másik meg, szerintem MINDEN férfi utálja ha egy nő hangoztatja, hogy ő kemény(vagyis tökös). Ezt most nem leszólásként akartam mondani, de szerintem te sem szereted a lányos fiúkat?! Visszataszítóak, nem?

2015. aug. 11. 15:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten imádom a sportos, kemény csajszikat. ;) És hidd el, egy degenerált "fiú" sem ér meg annyit, hogy otthagyd érte. :)
2015. aug. 12. 07:21
 6/7 anonim válasza:

nálam nem kizáró ok

de el tudom képzelni az 50 kilós pávagyerekeket megrémiti egy erős csaj, mert úgy érzik hogy nem ők hordják a nadrágot

de ha akármelyik fiúba szorult egy kis férfiasság akkor nem zavarja

2015. aug. 29. 00:05
 7/7 anonim ***** válasza:

nekem ez vonzó

ne pávákkal foglalkozz, hanem normális férfiakkal, nekik tetszeni fog :)

2016. jan. 4. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!