Miért félek emberek előtt görkorcsolyázni?
Figyelt kérdés
Évek óta koriztam néha nyáron, viszont ezen a nyáron kb 2 hónapja minden nap mentem, és már elég jól is megy előre hátra ugrálás stb... addig amíg nem jön szembe valaki és meg nem lát. Hogyha nem valami kis utcában gurulok hanem a városközpontban, akkor mintha fából lennének a lábaim tökre izgulok, és általában el is taknyálok... Hogy tudnám legyőzni ezt a "félelmemet"?2015. júl. 31. 21:06
1/1 anonim válasza:
Ne gondolj rá. Én is régóta korcsolyázom de ilyen nem volt nálam. Van olyan barátod akivel ki tudsz menni korizni? vagy ha van kutyád akkor vidd magaddal amikor korizol. akkor nem figyelsz majd az emberekre. Mert amúgy senkit se érdekel hogy: huh egy görkoris. haha tuti elesik.
senkit. csak beképzeled magadnak:) ne foglalkozz az emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!