Kezdő longboardnak ez jó? (link a leírásban)
Nem feltétlenül csak városba használnám, a későbbiekben, ha lehetőségem nyílik rá, lehet, hogy a freerideot, vagy mást is kipróbálnék, esetleg kerékcsere után arra is jó lenne? Vagy nézzek utána kicsit nagyobbaknak (33"-36")? Tanácsokat elfogadok.
Egy olyan hülye bajom van, hogy nem tetszik az alakja. És tudom, hogy nem a kinézet a lényeg, hanem a felhasználás, de ez az alak túlságosan hajaz a gördeszkára, vagy a snowboardra, és mivel az egész szélesebb, olyan benyomást kelt, mintha nehezebb és lomhább lenne. Vagy nem is tudom hogy magyarázzam... ez az egy alak, amit kerülnék, még ha hülyeség is, tudom. Egyébként nézelődtem már a wakeshopban, de árban szeretnék 50 ezer alatt maradni, itt viszont nem sok rá a lehetőségem.
Minden estre azért köszi, hogy írtál. (: (Nem tudsz esetleg valami mást ajánlani?)
Szóval keresgélek még akkor valami kicsit nagyobbat, vagy maradok ennél és kezdetben csak cruisingolásra használnám, aztán később váltanék, ha szeretnék új irányba elmenni.
Hát erre a felhasználásra még esetleg egy single-kick-es design működne, viszont a szélesebb deszka mindenképpen kell, mert Freeride-nál fontos, hogy legyen egy nagyobb felületed a deszkán csúszkálgatáshoz. Jóval stabilabb egy olyan deszka, mint ez. Amúgy a Loco még a kifejezetten keskeny longboardok között van. (Illetve a szélességétől nem lesz lomhább, az esetleg a hossza miatt lehetne. ;) )
Ha pedig 50 ezer alatt keresel, akkor szerintem érdemes megcélozni a használt longboardokat, mert skatedeluxeon is maximum sima cruisereket találsz 50 alatt, amik a városi gurulgatáson nem igazán fognak több igényt kiszolgálni. (Neked amúgy a város miatt fontos a tail, hogy el tudj pattintani padkánként egy olliet, így simábban tudsz közlekedni, nem kell mindig leszállni a deszkáról, illetve a hosszának és a szélességének is meg kell lennie a stabil freeridehoz.) Nézz szét a Hilldancers Hungarian Longboarding shop mappájában (facebookon), vagy csak kérdezősködj a tagoknál. ;) Biztos találsz valami ilyesmit.
Ez talán? Hosszabb, szélesebb, mellesleg kinézetre szerelem első látásra.
Egyébként köszönöm a türelmedet, nehéz egy eset vagyok. (: A csoportot meg megnézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!