Miket szerezzek be Savate-ra? Milyen kesztyűt, azt hiszem van a zsákolós meg van amit egymáson használunk. Mi határozza meg, hogy melyik melyik? Az egyik ilyen unciás a másik meg olyan?
Aiki: :P
Úgy értem ha otthonra is beszereznék magamnak kesztyűt vagy sajátot akarok akkor milyen méretűt vegyek? Milyen méret kell zsákolásra és milyen sparringra? És ugye nem kell több fajta kesztyű?
A zsákolókesztyűnek zsákolókesztyű a neve és 4-5 ezer forintba kerül. Ez kemény tömésű, vékony kesztyű -- de arra figyelj, hogy ne ujjatlant vegyél.
Boxkesztyűnek meg a 14 OZ-os a jó választás, elég a műbőr Everlast stb. Arra figyelj hogy van legalább háromféle: különbözik a thai boxolók kesztyűje; és van lapos meg gömbölyűbb. (Boxhoz a gömbölyűbb a jó.)
Nem tudom a Savatésok hordanak-e spéci kesztyűt.
Cipőt viszont szerintem igen.
"A zsákolókesztyűnek zsákolókesztyű a neve és 4-5 ezer forintba kerül. Ez kemény tömésű, vékony kesztyű -- de arra figyelj, hogy ne ujjatlant vegyél."
Zsákolóból ez jó?
"Boxkesztyűnek meg a 14 OZ-os a jó választás, elég a műbőr Everlast stb. Arra figyelj hogy van legalább háromféle: különbözik a thai boxolók kesztyűje; és van lapos meg gömbölyűbb. (Boxhoz a gömbölyűbb a jó.)"
Tehát ez jó?
egyszínű szerény kesztyűt vegyél kezdőként,ne ilyet.
és 14est,ne 10est.
a 10es versenykesztyűvel azt üzened az edzőpartnereidnek-leszar-om a testi épséged!-és viszonozni fogják hidd el.
versenyen használnak 10est.
"egyszínű szerény kesztyűt vegyél kezdőként,ne ilyet.
és 14est,ne 10est.
a 10es versenykesztyűvel azt üzened az edzőpartnereidnek-leszar-om a testi épséged!-és viszonozni fogják hidd el.
versenyen használnak 10est."
Mi a baj ezzel a kesztyűvel?
Talán a többiek meg elsznek sértődve rajta, hogy nem az alsó kategóriást választom? majd azt mondom hogy a keresztapámtól kaptam. :D
A kesztyűnél ki lehet választani, hogy 10 vagy 14.
Én 14 akartam. Mellesleg mi ez a para kesztyű terén? Ha kicsit drágább az is baj és az is baj ha netán valaki 10-est vesz? Vagy ez olyan sport ahol ha valakinek nem tetszik amit veszel az a halálos ellenséged lesz?
A 10-es kesztyűt emberkedős kesztyűnek hívják, mert qva kemény, és fáj a sparring partnereknek. Ha pedig fáj nekik, akkor biztos lehetsz benne, hogy ők is nagyobbakat fognak ütni, és levernek mint vak a poharat. Az egész edzés értelmét veszti.
A csicsa-micsával az a gond, hogy nevetséges, amikor egy kezdő ilyenekkel állít be. Ha az a célod már az elején, hogy kinézzenek, ne fogadjanak be, akkor nyugodtan vegyél oroszlános-aranysújtásosat.
kár volt elárulni neki.
ő pont az a fajta kérdező akinek hasznos lenne, személyiség fejlesztő az ha saját maga jött volna rá ezekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!