Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Box és Wing Tsun közül nem tudok dönteni, hogy melyik lenne jobb önvédelemre. Wing Tsunra azért gondoltam mert edzésen (ahol voltam megnézni) ott szinte az egész az önvédelmi technikákról szólt, ami nem tetszett benne hogy folyamatosan egy helyben állva kellett elvégezni a gyakorlatokat, Boxban meg ugye vannak elhajlások, elmozgások stb. Leginkább az lenne a célom hogy utcán meg tudjam védeni magamat, csak azt nem tudom erre melyik lenne a jobb, szerintetek?2015. máj. 22. 21:37
1/2 anonim válasza:
Én személy szerint Wing Tsun-ra járok és szerintem önvédelemre nem kell jobb. (erre van kitalálva) A Box mint sport nagyszerű de önvédelem szempontjából egyértelműen nem ajánlom.
2/2 anonim válasza:
ja és hozzátenném hogy a Wing Tsunban is vannak elhajlások és elmozgások,sőt az a lényege hogy nem "beleállsz" és blokkolod a támadást hanem elhajolsz, elfordulsz előle és az ellenfél beleszalad a támadásodba miközben te szinte alig mozdultál. De a lényege hogy úgy védd meg magad hogy közben nem te hanem az ellenfeled fárad el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!