Megnyugodhatsz, bármikor el lehet kezdeni gördeszkázni. :) Én a helyedben nem vennék rögtön gördeszkát. Kérj valamilyen ismerősödtől egy deszkát, és próbáld ki, mert lehet hogy nem dog bejönni a sport, és kidobsz 10-20.000ft-ot. Ha nincs ilyen, szívesen kölcsön adok egyet, csak valahogy kapcsolatba kéne lépni. :) Jó gördeszkázást.
2015. máj. 15. 20:56
2/5 anonim válasza:
Hú, jó, hogy eszembe juttattad a kérdéseddel. 11 évesen kezdtem, mára már nem használom :D AMúgy el lehet kezdeni, kortól független. 15/L
2015. máj. 16. 08:13
3/5 Beniy válasza:
Háát ezeket inkább ne vedd meg, ez nagyon a hulladék kategória. :/ Ezek csak el fogják tőle venni a kedvedet. :C Ha nincs rá több pénzed jelenleg, akkor én is az első tanácsát ismételném meg, miszerint ha van deszkás ismerősöd, akkor kérd el egy picit a deszkáját, vagy kérd meg, hogy hagy próbáld ki, amíg nem lesz pénzed egy normális, használható komplett deszkára. ;)
2015. máj. 16. 20:49
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs olyan ismerős..
Tudnál akkor ajánlani valami nem 'hulladék'-ot? :)
2015. máj. 16. 21:42
5/5 anonim válasza:
A spartan talán jobb minőségű, de nem csúcskategória. Ennyi pénzért sajnos nem is kapsz sehol. De ha nem tudsz ismerőstől kérni, szerintem úgy is jó hogy veszel egy olcsóbbat és azzal gyakorolsz, ha nem unod meg és úgy döntesz hogy tényleg szeretnéd folytatni akkor majd összegyűjtesz egy minőségi darabra.
Én is kezdő vagyok, most egy ilyenem van: [link] (3 000-el olcsóbb volt amikor vettem) A grip tape nem a legjobb, de kezdésnek nem rossz. Már gyűjtök egy normálisabb cuccra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!