Mi ez, ha nem izom gén vagy mi is az?
Figyelt kérdés
Szóval a kérdés. Edző terembe járok 4-5 éve minden nap gyúrok van eredménye nem is rossz... De a közelembe vannak olyan emberek akik egyáltalán nem gyúrnak max fekvők stb.. és mégis sokkal jobbak mint én, és ezt nem csak magamról mondhatom el. Amikor be csalogattam őket a terembe csak nézett mindenki, hogy ilyen nincs gyúrás nélkül több volt bennünk mint bennem vagy bennük!!. Mi ez, ha nem gén?2010. febr. 22. 22:05
1/5 anonim válasza:
Én is 4-5 éve gyurok rendszeresen, és nincs aki jobb lenne nálam, aki nem edz. Rendesen kell csinálni nem hébe-hóba
2/5 anonim válasza:
ez egy baromság. akkor te vagy nagyon **ar.
3/5 A kérdező kommentje:
:D ez csak az igazság nekem se jó ez én se vagyok rossz. 185 centi 82 kiló 95 fekve 25 kiló egy kezes súlyzó bicepsz ..... de ők sokkal jobbak. Látom megint 2 irigy ember nem tudja elfogadni az igazságot és szerintem ez a nagyobb szar :D és ilyet, hogy nincs nálam jobb aki nem edz :D:D:D:D sírva nevettem az egon. Nem tudom hol laksz de nem sok normális genetikájú embert láthattál. BAL*asz
2010. febr. 23. 19:05
5/5 anonim válasza:
Szia!
Érdekes a téma amit felvetettél, ezen már én is agyaltam.
Én nem edzek, viszont mindig jó formában vagyok. Nem hízok, nem fogyok. F/30 177cm és 75 kiló.
Ha két évig nem csinálok semmit (tapasztalatból mondom) akkor is 4 hét alatt fel tudok menni kb 150 fekvőtámaszra egy húzásra, 1 kezesből kb 20.
Ja és baromi gyorsan fejlődik az izmom:) Anno letoltam egy nyarat kőműves mellett, elég rambo karom volt.
Lehet egy kicsit hihetetlen de őszintén írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!