Ezek közül melyik lesz a legjobb? Kicsit túlsúlyos vagyok(192cm és 95kg), akkor a Hypertonic ital hogy kiadjak magamból mindent? Vagy hogy van ez
2015. ápr. 28. 19:14
1/8 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni hogy más sportot is tartok
2015. ápr. 28. 19:15
2/8 anonim válasza:
Tiszta víz. A kólával egyébként nem az a baj, hogy nem fogod bírni az edzést, hanem az, amiből készül.
2015. ápr. 28. 19:20
3/8 anonim válasza:
víz.. amúgy azt iszol amit akarsz. ha cukros szutyok nem zavarja a vércukorszintedet és az edzés teljesítményedet.. edzés teljesítmény.. hát wingtsunon igazából egészen mindegy mit eszel, iszol, edzés előtt mennyivel.. teljesen tök mindegy, szerintem.
2015. ápr. 28. 20:19
4/8 anonim válasza:
Ne igyál sok kólát. Egyébként néha nem rossz a kóla edzés előtt, mert megpörget. Főleg ha egy kis kávé is van hozzá. De ezt nem szabad túlzásba vinni. Sőt ha túlsúlyos vagy, ne is használd. És nem csupán a mozgástól fogysz, hanem étrend is kell. Olvasd el a Sárga Kapszulát, benne van minden amit a fogyáshoz tudni kell.
2015. ápr. 28. 21:38
5/8 aikiboxer válasza:
Mi Isostart ittunk karatén, de az elég drága (a decathlonban lehet kapni).
Magadnak úgy tudsz izotónikus italt kotyvasztani olcsón, hogy fogsz egy rész 100% gyümölcslevet, felöntöd ugyanannyi vízzel, és kicsit megsózod (!). Ennyi.
Amúgy meg sima víz igen. A kólából még a cukormenteset is kerülném, bármiféle buborékosat meg pláne.
2015. ápr. 28. 22:04
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi nektek :)
Rendeltem "BioTech MULTI HYPOTONIC DRINK"-et, 10ml szirup megy 1000ml vízbe :) Reméljük jó lesz :)
2015. ápr. 29. 09:18
7/8 anonim válasza:
Én úgy csináltam hogy ittam 30 percel előtte egy 330ml-es kólát pepsit/coca aztán edzésre még szoktam vinni vizet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!