Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit gondoltok erről a deszkáról?

Mit gondoltok erről a deszkáról?

Figyelt kérdés

A nyáron készülök deszkázni BFF-mel és most néztem ki a deszkát. Mit gondoltok róla? [link]

Jó minőségű?

2015. ápr. 16. 14:51
 1/7 Beniy ***** válasza:
Na most először is, ez csak egy lap, azaz kizárólag a gördeszka fa része, semmi más nincs rajta. Másodsorban ez a márka nem valami jó minőségű. Felejtős. Egy normális komplett deszka 25.000 forint körül lesz, illetve ha esetleg el is mentek az adott boltba, akkor a Garage-t MESSZIRŐL KERÜLJÉTEK. Budapesten keressétek inkább a Store13-at, PepperSkatet, Stéget és esetleg a Criminal Skateshopot, mert ezeken a helyeken tanácsokkal is el tudnak látni, nem csak hozzádvágják a deszkát. A Garage inkább egy ruhabolt, mint skateshop. Arra viszont aránylag jó is.
2015. ápr. 16. 16:57
 2/7 anonim válasza:
Őszintén, én nem értek egyet az előttem szólóval. Ha nyáron kezdesz akkor teljesen felesleges 25k költeni. Kérdésre elég egy 11-12k deszka. Mire a 25k-ből profitálni tudsz addigra kinövöd. Ja és az elején kerüld a nagy márkákat
2015. ápr. 17. 07:11
 3/7 Beniy ***** válasza:
Ne haragudj, de tényleg nem értem, hogy miért szeretnéd azt, hogy gagyit vegyenek, amit egy hónap múlva dobhatnak is ki. Ha veszel egy normális gördeszkát, az ki fog tartani, és maximum egy-egy alkatrészt kell kicserélni rajta időközönként, nem a teljes deszkát. Ha komolyan gondolják, akkor hosszútávon sokkal olcsóbb megvenni egy normálisat, amit használni is tudnak, nem csak szenvednek vele.
2015. ápr. 17. 17:21
 4/7 anonim válasza:

Szerintem már az első mondatból lehet látni h semmi komolyan gondolásról nincs szó. (" BFF-mel")

Egyébként kezdésnek teljesen felesleges drága deszka elég egy kb.6ezres... tökéletes gurulásra több pénzt meg nem érdemes rá kidobni kezdésnek.

2015. ápr. 17. 19:49
 5/7 A kérdező kommentje:
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖ bocs, de ha úgy kezdek egy mondatot, hogy "A BFF-mel" akkor miért ne lehetne komoly? Vagy komolyan azt várod, hogy azt írjam, hogy "a legeslegjobb barátnőmmel még decemberben kitaláltuk, hogy a nyáron gördeszkázni szeretnénk és én amúgy kb. 5 éves korom óta kiakarom próbálni ezt a sportot, mert nagyon bejön és ha jól megy akkor komolyan gyakorolunk majd"???? Mert akkor meg biztos az lenne a baj, hogy "ennek a csajnak meg ilyen szómenése van már? vegyél be egy adag Xnaxot kisanyám és nyugiiii!!"KEEP CALM AND PLEASE FOLLOW THE LIGHT!!
2015. ápr. 19. 20:12
 6/7 A kérdező kommentje:
*milyen
2015. ápr. 19. 20:13
 7/7 anonim válasza:

ezztt !

envaggyok a kanncígány !

[link]

2015. ápr. 22. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!