Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Van sportom de nincs rá keretem?

Van sportom de nincs rá keretem?

Figyelt kérdés
16 Éves vagyok tanulok dolgozom néha kapok pénzt is Dirt-ezem ugrálástrükkök stb..hát az lenne a gondom hogy nem valami olcsó sport már van egy égész jó bicajom olyan felső közép kategória mindig valami baj van ez kell az kell nagyon nehezen szerzek rá pénzt nem egészen 1 éve hajtom idő tudás arányában jól állok de szponzorhoz nem vagyok elég jó de cél.. emiatt többször is meginogtam hogy abba hagyom de mindig ugró előtt találtam magam éppen használható bicoval szóval az életem része összefoglalva a lényeg most szívjak folyton néha néha jó legyen vagy előnyösebb lenne valami más elfoglaltságot keresnem ami "illik a tárcámra"?

#Önbizonytalanság
2015. ápr. 15. 20:29
 1/1 anonim ***** válasza:
én BMXeztem és évekig bírta a 60 ezres használt WTP (persze gumi meg lánctányér) de összességében nem volt olyan drága
2015. ápr. 15. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!