Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Miért terjedt el az a tévhit,...

Miért terjedt el az a tévhit, hogy a pankráció meg van rendezve?

Figyelt kérdés

A legtöbb laikus széles hazánkban a pankrációról azt mondja, hogy meg van rendezve, pedig ez korántsem így van. Miért terjedet el ez? Mi lehet az oka?

Az, hogy műbunyó annak csak egy része igaz, hiszen ha valakit arcon rúgnak az intenzíven köt ki, míg itt olyan helyekre kell ütni, hogy ne sérüljön le, ne rokkantosítsa le a társát, de ettől még teljes erőbedobással küzdenek. Ugyanígy mondhatnánk a boxra is, hogy műbunyó mert miért nem ütnek az ágyékra, hiszen az a legegyszerűbb az utcán.

a pankrátorok nem akarnak egymásnak sérülést okozni, hiába látványosak a dobások, az ütések, a rúgások, egyik mozdulat sem arra irányul, hogy a másiknak komoly baja essen. Igaz ez akkor is, ha az embert épp egy fémlétrával verik fejbe. Nem is lehet megrendezve, hiszen egy meccsen lecsapkodják egymást a fökdhöz, majd ráfekszenek egymásra és ha nem képes az illető elnyomni magától az ellenfelet kikapott. Hogyan is lehetne megrendezve, amikor nem tudhatja senki, hogy ha az egyiket jól a földhöz huppantják, képes-e erővel kinyomni a másikat ?

Szerintem a cikk magáért beszél [link]

2015. ápr. 15. 18:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

nyílván nincs előre elrendezve, hogy leszakadjon a padló :D nyílván...

az a baj, hogy ha ezt beveszed, akkor olyan mérhetetlenül buta vagy, hogy mondhatunk neked akármit...

2015. ápr. 16. 20:08
 12/18 anonim ***** válasza:
a második videód meg a tipikus esete, hogy a kiégett és a soha be nem futott pankrátorok mindent bevállalnak egy kis zsetonért...
2015. ápr. 16. 20:11
 13/18 anonim ***** válasza:

Lehet hogy későn írok de mindegy és én nem próbállak meg kioktazni mert mondhatok neked bármit úgyse hiszed el mindegy

Utolsó válaszoló azért én mick foley (mankind) re nem mondanám hogy bennem futott es Undertaker re sem

2015. ápr. 21. 20:35
 14/18 anonim ***** válasza:
Ja és 14 éve nézek pankrációt előző voltam
2015. ápr. 21. 20:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Az nem a dagadt,hanem Mick Foley.Ja és kérdező!Hány éves vagy?
2015. ápr. 21. 20:55
 16/18 anonim ***** válasza:

Lehet későn írok de mindegy és nem a kérdésre adok választ!

12 es te kicsit étvágy tévedve mert en 14 éve nézek pankrációt es Mick Foley (Mankind) re nem mondom azt hogy be nem futott hiszen ő a Hardcore bajnok es szerintem még mindig jobb mint a mai Szupersztarok

UnderTaker re meg pláne nem mondanám hiszen ő 21 szer nyert a WrestleManián és ő a megkoronázatlan HIAC bajnok

És mielőtt még jönnétek tudom hogy meg van rendezve!!

2015. ápr. 27. 19:50
 17/18 anonim ***** válasza:

szövegértés többeknek is 1-es...

leírom még egyszer, hátha sikerül értelmezni:

Kiégett, vagy soha be nem futott...

2015. ápr. 27. 19:58
 18/18 anonim ***** válasza:
oké én ezt értem de egyiket sem mondanám se Mick Foley-ra se az UndeTakerre
2015. ápr. 28. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!