Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Üdv tegnap elkesztem boxedzésr...

Üdv tegnap elkesztem boxedzésre járni és kicsiket ütögetünk párszor eltalálták a fejem?

Figyelt kérdés
És kb ojan 10 percig fájt a fejem utána megint egy ugyan ugy fájt de kis ütések voltak ma reggel ugyan az .5en kesztük el eszt az egészet a többiek nek ugyan ugy eltalálták és nekik nem fájt eszt nem értem miért?
2015. ápr. 4. 13:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Te jobban bekaptad az ütéseket?

Helyesírás a fejfájás miatt nem megy vagy ez az írásstílusod máskor is (mert akkor nem aggódom) :D

2015. ápr. 4. 13:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Amikor meg ütik a fejem onatol fáj az ütéstől . Nem kaptam nagyobat mint a többi.
2015. ápr. 4. 13:30
 3/8 anonim ***** válasza:
És elhiszed, hogy nekik nem fáj? :3
2015. ápr. 4. 13:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen mert ők a testvéreim mind .fáj nekik de nem ugy mint nekem nekem kb 15 perc . Ojan mint amikor másnapos az ember ugy fáj. Nekem látható an fáj én akor ki is ülök még ők nem nekem kikel ulnom hogy rl múljon.
2015. ápr. 4. 13:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem bírod az ütést. Nyakra, csuklyára kell edzeni, meg ne hagyd, hogy olyan könnyen eltaláljon.
2015. ápr. 5. 13:17
 6/8 anonim válasza:
Dezsvír te vágy az??
2015. ápr. 6. 00:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Bele ne halj... tudod mifelénk kesztyű nélkül csapkodjuk egymást, csak hogy szokjuk az ütést... ha ilyen asszony vagy inkább hagyd ezt a sportágat.
2015. ápr. 8. 21:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Hol csapkodnak kesztyű nélkül?

Pont azért jó az ökölvívás mert van kesztyű benne. Azért lehet szokni az ütést, mert van kesztyű.

Akik kesztyű nélkül ütik egymást, azok nem tudnak normálisan ütni (pl. kyokushin). Egy normális edzés fogakat visz ki, testen is kiüt. Ütést testre, fejre meg kesztyűs ütéssel is lehet szokni :)

Na jó nem beszólni akartam, nekem nyilván tök mindegy, én is 'ütök' kesztyű nélkül, na csak azok nem valódi, gyors és erős ütések, hanem visszafogottak, teljesen más.

2015. ápr. 8. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!