Boxolók! Az ellenfelemet hogy fáraszthatom ki a leghamarabb?
Figyelt kérdés
2015. márc. 27. 19:56
11/25 anonim válasza:
Írok most egy komoly választ.
Ne kifárasztásra menj.. játssz úgy, ahogy tudsz. Mozogj el amennyit tudsz, üss ahogy tudsz, fejleszd a képességeidet. Elfáradsz akkor elfáradsz, legközelebb tovább bírod, de a bunyónak nem állóképességről kellene szólnia. Persze egy box meccse elhúzódik és már állóképesség kérdésévé válik, inkább találatokra menj és elkerülésre. Ha meg kifáradtál, akkor kifáradtál (mindenkivel megesik :)
12/25 A kérdező kommentje:
na, megvolt a meccs, a srác nagyobb darab volt nálam, de alacsonyabb, haverom, boxedzésen már sparringoltam vele, ismertem nagyjából, csak változott a stílusa. a meccs jól ment, kiszámítható volt, csak én meg nem voltam formába...
2015. márc. 28. 19:15
13/25 anonim válasza:
Nem tudom miért ajánlottátok, hogy ne álljon ki, ha sparring.
Nem arról szól, hogy a másikat úgy meg kell verni, hogy életre nyomorék legyen
14/25 anonim válasza:
Mert ez itt az eredeti gyakorikérdések :D
15/25 anonim válasza:
Láttam már sparring balesetet. Bevadult az egyik csávó, aztán mentőt kellett hívni. Nem lehet tudni, hogy ki lesz s{ggfej és veszti el az agyát.
17/25 anonim válasza:
Ja csak ugye egy küzdősport az elég veszélyes.
19/25 anonim válasza:
Igen, csak mindent ésszel kell. Bár sok edzés van, ahol nincs sparring. De azok meg semmit nem érnek. Edzőtársat meg elég nagy kötsögség megverni.
20/25 anonim válasza:
77%
Szerintem ne fáradj, visszaolvasva a kommentjeidet(99% original f aszság), te boxot vagy bármi mást max TV-ben láttál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!