Bmx-esek tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy a mongoose bmx-emet érdemes lennelecserélni egy wtp-re vagy herora pl? Vagy nem a bmx számít? Ha igen mi a fontos egy bmx-be eddig ugy gondoltam hogy csak a sulya a fontos de valószínű nem csak az..
Tudnátok mondani könnyű bmx-eket? Mert a mostani 14kg kilépőkkel eggyütt...
13/F *-*
2015. márc. 26. 15:21
1/5 anonim válasza:
wtpre igen
amúgy én 14 kilós bmxel is tudok sok mindent, csak gyakorolni rajta nem olyan jó mint wtpvel
2/5 A kérdező kommentje:
de wtp az akkor sokkal könnyebb? Milyen wtp ajánlanál? és melyik jobb? wtp vagy a haro?
2015. márc. 27. 06:57
3/5 fenui válasza:
Akkor most rendrakás... A bicikli úgy jó, ahogy neked jó. Ez remélem egyértelmű. De vannak korlátozások. Jómagam is egy mongoose-al kezdtem, ami 14-15 kiló volt (bár én 15-16 évesen kezdtem), és az alapok megtanulására és izmosodásra kiváló volt. Azért jobb nehezebbel kezdeni, mert ha egy 15 kilóssal tudsz 40 centit bunnyzni, a 10 kilóssal majd 70 centit tudsz, HA jó a technikád. Összefoglalva, akkor érdemes váltani valamit, ha már érzed a korlátait pl én 5 év után cseréltem freecoasterre, mert nagyon tetszett, hogy fakie közben nem kell a lábamra figyelni (a fakiem ritka szar volt :) ), és az egész biciklizésemre nagyon jó hatással volt. Remélem tudtam segíteni :D
4/5 A kérdező kommentje:
Köszöm szépen az eligazítást most már értem... Sajnos nincs kekszem de a zöld pacsi megy :)
2015. márc. 28. 11:38
5/5 anonim válasza:
Hát nem akarlak megbántani de a mongoose egy szaar egy wtp megèri könyebb sokkal és jobban lehet vele ezàltal ugrani szerintem csereld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!