Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Válaszolna nekem egy görbringás?

Csicsky kérdése:

Válaszolna nekem egy görbringás?

Figyelt kérdés

Már jó ideje gyakorolom a görbringázást, de gondot okoz az a mozdulatsorozat a lábakkal, amivel előre tudom hajtani. A YouTuben van egypár videó, ahol bemutatják a görbringázást, de olyat nem találtam, ahol ez a mozdulatsor részletesen ábrázolva lenne, hogy le lehessen utánozni.

Van itt valaki, aki görbringázik? Ha igen, le tudná ezt valahogy írni?

A választ előre is köszönöm.

2015. márc. 25. 10:14
 1/2 Beniy ***** válasza:
Hali! Nem igazán álltam ilyenen, viszont ebből a videóból következtetve ( https://www.youtube.com/watch?v=6bI8UR69Zm8) annyi a lényeg, hogy a jobbra illetve balra fordulást váltogatod felváltva egy bizonyos ritmusban (erre gondolom rá fogsz érezni). A lényeg, hogy a vállad és a csípőd segítségével fordulj. A vállaid mennek előre, a csípőd pedig követi. Viszonylag egyszerű mozdulat. ;) Ez picit olyan, mint a gördeszkázásban a tic-tac, csak nem kell felemelni a deszka orrát. :)
2015. ápr. 6. 12:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Kösz a választ! Már el is küldtem a linket a videóra az unokaöcsémnek. Ugyanis együtt próbáljuk megfejteni a görbringázás titkát.
2015. ápr. 7. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!