Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi a különbség a két deszka közt?

Mi a különbség a két deszka közt?

Figyelt kérdés

Ez:

[link]

és ez:

[link]

Mi a jelentősége annak hogy az egyiknél a deszak orrát és farkát összetartja még két tartórész? egyáltalán jó ez?

Melyik lenne a jobb közlekedéshez alapabb trükkökhöz?

2015. márc. 23. 00:19
 1/4 anonim ***** válasza:
normális vagy???? :O olx-ről nem hallottál? am meg erről a két képről hogy döntsük el. am meg az első(csukott szemmel ráböktem)
2015. márc. 23. 16:13
 2/4 Beniy ***** válasza:
Egyik sem. Ezek csak hülyéskedésre valók, közlekedésre annyira nem praktikusak. Ha közlekedésre, meg minimális trükközésre szeretnél deszkát venni, akkor vegyél egy sima mezei komplett gördeszkát, erre pont tökéletes.
2015. márc. 23. 21:20
 3/4 A kérdező kommentje:

Én ilyesféle deszkával illetve rollerre gyakrabbna látok embereket közlekedni, gördeszkával inkább csak ücsörögni és sörözni, illetve deszkát pörgetni látok embereket...Persze nem akarok ez alapján ítélni, de nekem ez a waveboard nagoyn bejött pár próba után, deee mégis mi a különbség...

És dee hallottam az OLX-ről ezek csak a képek (egyébként az apródos vízjelest OLX-en találtam)

2015. márc. 23. 22:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Egyéként tulajdonképpen szerintem látszik a különbség kedves első, egy cső, vagy a deszka lapja is kiegészíti két ívvel, mi a jelentősége enneK?
2015. márc. 23. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!