Mi a különbség a két deszka közt?
Figyelt kérdés
Ez:
és ez:
Mi a jelentősége annak hogy az egyiknél a deszak orrát és farkát összetartja még két tartórész? egyáltalán jó ez?
Melyik lenne a jobb közlekedéshez alapabb trükkökhöz?
2015. márc. 23. 00:19
1/4 anonim válasza:
normális vagy???? :O olx-ről nem hallottál? am meg erről a két képről hogy döntsük el. am meg az első(csukott szemmel ráböktem)
2/4 Beniy válasza:
Egyik sem. Ezek csak hülyéskedésre valók, közlekedésre annyira nem praktikusak. Ha közlekedésre, meg minimális trükközésre szeretnél deszkát venni, akkor vegyél egy sima mezei komplett gördeszkát, erre pont tökéletes.
3/4 A kérdező kommentje:
Én ilyesféle deszkával illetve rollerre gyakrabbna látok embereket közlekedni, gördeszkával inkább csak ücsörögni és sörözni, illetve deszkát pörgetni látok embereket...Persze nem akarok ez alapján ítélni, de nekem ez a waveboard nagoyn bejött pár próba után, deee mégis mi a különbség...
És dee hallottam az OLX-ről ezek csak a képek (egyébként az apródos vízjelest OLX-en találtam)
2015. márc. 23. 22:32
4/4 A kérdező kommentje:
Egyéként tulajdonképpen szerintem látszik a különbség kedves első, egy cső, vagy a deszka lapja is kiegészíti két ívvel, mi a jelentősége enneK?
2015. márc. 23. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!