Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Melyiket érdemesebb kitanulni...

Melyiket érdemesebb kitanulni (a kiegészítő edzés a Box lenne)?

Figyelt kérdés

Savate + Box

Muay Thai + Box

Ashihara Karate + Box

Ezek mellé a későbbiekben lenne talán Ju-Jutsu is vagy Birkózás, hogy jó legyek a földharcban. :)

2015. febr. 19. 17:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Savate + (szabadfogású) birkózás
2015. febr. 21. 19:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Savate oktatás csak és kizárólag Budapesten van, birkózást meg nem fogsz sehol sem tanulni, ha nem kisgyerek vagy és gondolom nem az vagy. BJJ tudtommal szintén csak Budapesten van.
2015. febr. 21. 19:24
 13/15 anonim ***** válasza:

"BJJ tudtommal szintén csak Budapesten van."

... és van még Győrben, Szombathelyen, Pécsett ...stb több helyen is az országban. Pesten és Győrben szintén vannak olyan birkózó edzések, ahol felnőtt kezdőkkel is foglalkoznak. Tény, hogy a legtöbb birkózó és judo klubbokban nem foglalkoznak felnőtt hobbysta kezdőkkel, de ki tudja lehet szerencséje lesz a Kérdezőnek és kifog egy jó birkózó klubbot. Szerintem a Kérdező pesti, különben nem hiszem, hogy kiírta volna a savate-t.

2015. febr. 21. 19:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egy szóval sem említette, úgyhogy csak tippelgetsz.
2015. febr. 21. 20:17
 15/15 A kérdező kommentje:

Mivel a Savate csak Pesten van így egyértelmű, hogy ott tanulnám és esetleg Ju-Jutsu-t. Ami ugye az eredeti japán Ju-Jutsu nem a brazil féle.

Akkor a birkózás kiesett.

Eléggé gázosnak találom, hogy nem lehet bármikor elkezdeni csak gyerekként. De amúgy se tetszik.

Egyelőre a Ju-Jutsu szimpatikus.

Vannak benne leszorítások, fojtások meg nem tudom még mik. Láttam róűla videókat, amikor a Ju-Jutsu-s a boxolót simán elintézte egy leterítéssel.

2015. febr. 21. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!