Öcsém! Ez csak trollkodik. Az olimpikonok se homokosok te troll. Akkor most mindenki homár?
2015. márc. 5. 23:13
22/28 anonim válasza:
Egyébként meg hogy mered őket leb*zizni?! Mutass már egy kis tiszteletet! Miky Tyson többet tett le az asztalra, mint amit te valaha is elérhetnél. Aliról nem is beszélve. ÉS úgy vagyunk teremtve, hogy férfi a nővel folytat szexuális viszonyt, nem más férfiakkal. A homokosság egyáltalán nem természetes, bár jelen van egy jó ideje.
2015. márc. 5. 23:20
23/28 anonim válasza:
Az ökölvívás pedig egy gyönyörű sport. Ne próbáld bemocskolni a förtelmes hozzászólásaiddal.
2015. márc. 5. 23:23
24/28 anonim válasza:
Hagyjuk a homogéneket, nem ide valóak. Visszatérve az eredeti témára, Az én egyesületemnél van lehetőség baráti sparringra, szorítóban, és nem egy kibetonozott pincében, vagy az utcán. Ha érdekel valakit, megírom, merre, hogyan... Ja, thai-box, és ökölvívásról van szó.
2015. márc. 29. 12:24
25/28 anonim válasza:
77-es, igaz, amit mondasz, de azért hagyjuk már a propagandát... nyilván arra kell nevelni a gyerekeket, hogy fiú-lány a helyes, de a homoszexualitás egyáltalán nem betegség, és eltérő korokban eltérően viszonyultak hozzá, az ókori görögöknél, rómaiaknál pl teljesen elfogadott volt (a római császárok, Nagy Sándor, a spártaiak, az ókori görög atléták, köztük bokszolók többségében mind-mind folytattak homoszexuális viszonyt, és most csak a legismertebb eseteket emeltem ki, az athéniaktól elkezdve az utolsó görög városállamig mindenhol jelen volt)
még mielőtt lepontoztok, használjátok a google-t, és nézzetek utána
2015. márc. 29. 13:42
26/28 anonim válasza:
# 25
És kinek példa az embereket szórakozásból vadállatok elé vető, szemetet hátrahagyó,életellenes római birodalom?Normális embernek nem az biztos.
2015. márc. 29. 13:49
27/28 anonim válasza:
Nem példa senkinek, te szerencsétlen, leszámítva azt, hogy az európai kultúra alapja a görög-római antikvitás... mellesleg nem ajánlottam senkinek, és amint előző kommentjeimből láthatod, én sem örülök a homokos propagandának, de ha le mered tagadni, hogy a homoszexualitás egyes korokban teljesen elfogadott volt, akkor vagy hazudsz, vagy teljesen elmebeteg vagy.
2015. márc. 29. 17:04
28/28 anonim válasza:
# 27
Én nem írtam egy szóval sem,hogy nem volt elterjedt,"elfogadott"... azokon a romlott helyeken.Viszont az akkori világ más tájékain már nem biztos,hogy ekkora volt az elfajulás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!