Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Valaki le tudná írni mi a...

Valaki le tudná írni mi a legfontosabb egy amatőr pályaautó átalakításához felszereléséhez és hogy lehet legolcsóbban beszerezni az alkatrészeket?

Figyelt kérdés

Én egy fiat coupe 20v turbóra gondoltam átalakítani amatőr versenygépnek.Először csak a legszükségesebb felszerelés(akár használtan) nyílt napokra majd amatőr versenyekre.

Válaszokat előre is köszönöm.

#autóverseny #felszerelés #Alfa Romeo #amatőr versenyzés #pályautó
2015. febr. 11. 13:19
 1/5 anonim válasza:

Legolcsóbban úgy tudod beszerezni ha van egy céged és az áfát leírod. Illetve ahogy elnézem nálad az olcsóság a szempont tehát sportlégszűrő, váltó, motorban lévő változtatások az elsődlegesek és egy chiptuning.

A turbót meg megvadítani és beszerelni az autóba egy turbónyomás mérőt shiftlight-al

2015. febr. 11. 13:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Kösz a választ!De én elsősorban hasznos de olcsó dolgokra gondoltam főleg az autó stabilitás irányítás és az erő kordában tartása miatt.Azaz feltudnád vagy valaki feltudná sorolni sorba egy amatőr versenyre mi a legfontosabb:fékek,gumi,sziletek,felfüggesztés,toronymerevítő,rövid pakolós váltó mármint aránylag fontossági sorrendbe?És mit érdemes használtan vagy bontóból megvenni melyik márka alkatrészei aránylag jó ehhez autóhoz?Esetleg tudnátok ajánlani egy amatőr versenyzőt akin emailen keresztül informálódhatok.Nagyon megköszönném.
2015. febr. 11. 15:17
 3/5 A kérdező kommentje:
És még melyik országból érné meg alkatrészeket használtan behozni gondolom a 2nagy autóversenyző nemzet(Németország,Anglia)?
2015. febr. 11. 15:37
 4/5 anonim válasza:

Nyilván megéri külföldről.

Eleve ha stabilabb autót akarsz akkor át kell alakítanod úgy hogy alkalmas legyen a széles gumik fogadására. Tehát szélesebb gumikkal felszerelni és versenygumik legyenek nyilván hogy a sebességet is bírják meg ne forogjon szarrá ha nagy gázt adsz :) Lengéscsillapító csere se utolsó

2015. febr. 11. 15:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Kösz a választ!Esetleg tudsz valami magyar amatőr versenyző fórumot ahol tudnának még segíteni informálni?
2015. febr. 11. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!