Bmx? Heeeeelp?! (párkérdés)
először is soha nem bmxeztem még és most el akarom kezdeni de nemtudom milyen bicót vegyek..mit kell néznem ha keresgélek?
mongoose subject az ami eddig bejön...
mondj vélemény pls*__*
és te mit ajánlanál?
ja és lányvagyok ha ez számít..(nem ciki?)
a mongoos nagyon nehéz (bármien stilushoz)
az igaz h barabokban vedd nem olcsob de tovább fogja birni am szerintem streetezz az a legkönnyebb(szentem) és keress vkit aki a környéken jolnyomja lehet montis is ha szimpi ak kérd meg h tanitson
én 3hte bmxezek(street) és a környék egyik legjobb montisa tanit és igy sokkal könyebb mintha magadat fejlesztenéd és lécci helgass rám tapasztalatbol beszélek (1hét alatt többet fejlödtem mint a két hét alatt összesen) előreis jo gyakorlást és nem gáz h lány vagy pl nekem meg deszkázik a csjom=) és bejön a bringás v deszkás oaiknak h nem vagy nyámnyila
ht pasim deszkázik..:D
majd meglátom h lesz a nyáron pénzem de még nem vetettem el az ötletet..:D
köszi^^
14/F
Bmx-ezik :D (wtp-vel xD)
Szerintem egyáltalán nem gáz h bmx-ezni akarsz csaj létedre.
Én ismerek pár szép csajt meg minden, de aki sportol valamit az jobban megfog. Legalább elmeri kapni a labdát és nem sikoltozva rohan el miközbe e lábához ér 1 csiga lassúsággal "száguldó" labda, meg nem kezd el sírni ha pl. koszos lesz.
Na, de tegyük félre ezt, most nem az én ízlésemről van szó :D
A moongose bmxekkel az a baj hogy nagyon nehéz és könnyeg elhajlik a kormány, szétmegy az agy, stb..
Ha rám halgatsz gyűjtessz még 1 kicsit és veszel 1 wtp arcade-ot!
Igaz hogy drágább: 2010 az 85e
2009 az 75e
De jobban jársz, mert:
-könnyebb
-nem hajlik a kormány
-nem szar az ülés,agy
-nem nehéz
a moongose minden rossz összeolvadva
szerintem akik moongose-al kezdik azoknak nem fog bejönni a bmxezés mert szar márka miatt fogják azthinni ha rossz a bmx-ezés.
Ez olyan mint a mélyhűtött pogácsa(moongose)
friss,ropogós,meleg,omlós pogácsa(wtp arcade)
És ha majd jobban megy zavarni fog, agy,kormány görbül mint már mondtam.
Tehát megint venni kell majd 1 újat , ami új "HELP" -et igényel és PÉNZT.
Lehet h 25/35-e forinttal drágább, de 10x jobbat veszel, és nem kell lecsrélni -> tartós és egyaránt kezdő/haladó BMX-ek közé tartozik.
Szóval: Wethepeople Arcade ( [link] )
Remélem tudtam segíteni.
Akik meg aztmondják h gáz h bmxezel azokra meg ne halgass :D
Kevés csajt látni bringán, szóval hajrá! :D
Sok sikert a BMX-hez.
megjegyzem: nekem is wtp arcade-om van (és nagyonjó ;) :D)
Ja bocs azt még kihagytam hogy a moongose:
NEHÉZ
a wtp arcade:
KÖNNYŰ
(súlyra :D)
előző kommentelő
sry
köszi a választ(:
egyenlőre maradok a röplabdánál mert próbáltam "gördeszkázni" és szétment a bokám.:/ majd ha meggyógyul előveszem az ötletet de legalább tudom h nem mongoose-al kell kezdenem:D
Én is moongose-al kezdtem..
nem volt halál rossz, de nem ajánlom.
Hajrá, jobbulást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!