Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Bmx? Heeeeelp?! (párkérdés)

Bmx? Heeeeelp?! (párkérdés)

Figyelt kérdés

először is soha nem bmxeztem még és most el akarom kezdeni de nemtudom milyen bicót vegyek..mit kell néznem ha keresgélek?

mongoose subject az ami eddig bejön...

mondj vélemény pls*__*

és te mit ajánlanál?

ja és lányvagyok ha ez számít..(nem ciki?)

2010. febr. 10. 20:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
már elég sok csaj bmx-ezik szóval nem ciki, én vmi könnyűt ajánlanék neked az biztos. de tekerni,fordulni azért tudsz ugye?:D
2010. febr. 10. 20:45
 2/20 A kérdező kommentje:

persze azt tudok xD

vmi könnyűt?pl?

amit néztem nemjo?:D

2010. febr. 10. 20:57
 3/20 anonim válasza:
én is lány vagyok, szerintem flatland-al próbálkozz( nem vagyok bmxes csak a társaság, de előre szólok, h nem ezzel kéne imponálnod a fiúknál...a Másik, darabokban vedd meg, jobb mint a gyári...
2010. febr. 10. 23:13
 4/20 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább tanulj. Én is bringáztam 3 évig és semmi értelme nem volt. Pénzkidobás, pláne, hogy a bmx-et ha megunod, nem tudod használni jól közlekedésre.
2010. febr. 11. 07:14
 5/20 A kérdező kommentje:

nem a fiúknál akarok "imponálni"

azért kezdenék el bmxezni meg bejön és legyen mit csinálnom a tanulás mellett...

és azért nem szeretném darabokban megvenni mert az többe kerülne és az életbe nem lesz bringám ezért most vennék egy készt és utána gyűjtögetnék a darabokra..^^

2010. febr. 11. 16:50
 6/20 anonim válasza:

szia! igaz, én nem bmx-eztem, hanem dört/street-elek, de nemhinném, hogy sokban eltér (: azért van egy kis tapasztalatom 8-)

nem tudom, hogy flatland érdekel, vagy "normál" bmx? nem rosszak az Umf bmx-ek sem: www.bikefun.hu de ottvan még a Hofmann bikes is ( azthiszem így írják ) Darabokban drágább, viszont a Mongoose az gyári felszereltségben egy szar szokott lenni. jól járdd körbe a dolgot, menj fel www.testbike.hu-ra itt olvashatsz, kaphatsz segítséget is ;) a másik meg,hogy én 350e forintot és EDDÍG 2.5 évet "basztam" el az életemből a bringázással. sok sikert [:

2010. febr. 11. 19:49
 7/20 A kérdező kommentje:

egyrekomolyabb...

lehet megkellene gondolnom magam?!

2010. febr. 11. 21:01
 8/20 anonim válasza:

dehogykéne meggondolnod magad.....

egyébként meg 30-40 ezerért veszel használtba egy bmx et

akkor nem jársz rosszul mert most kezdesz és úgyse egy nap alatt leszel olyan szinten hogy komolyabb bicaj keljen .

(énis dirt/streetelek csak én mountain bike-val )

ja és még annyit hogy bmx-el islehet közlekedni városban.

rengeteg ember van aki megveszi a bmx et csak azért hogy

"menő" legyen .tehát azzal is lehet közlekedni :D

bár nehezebb tekerni,de énis single speedes bicajjal

járok napi 20-30 km-ert és kibírható :D

2010. febr. 15. 21:33
 9/20 A kérdező kommentje:

szupeer!először úgyis csak gurulgatok aztán majd elkezdek trükközni egyszer^^

és akk jonekem a mongoose subject...cuki^^

ésköszi:D

2010. febr. 16. 16:50
 10/20 anonim válasza:

Kezdésnek a moongoose az tökéletes:)

és ne gondold meg magadat. én 21 vagyok és már 7 éve bmx ezem és az életem része lett.

ha komolyan szeretnéd csinálni akkor próbálj meg oan társaságba lenni akik bmx eznek mert ők segithetnek hogy mit hogy:). de ha segitség kell és érdekel 1 tapasztalt véleménye/segitsége akkor irj emailt és segitek

bye

2010. márc. 10. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!