Bmx? Heeeeelp?! (párkérdés)
először is soha nem bmxeztem még és most el akarom kezdeni de nemtudom milyen bicót vegyek..mit kell néznem ha keresgélek?
mongoose subject az ami eddig bejön...
mondj vélemény pls*__*
és te mit ajánlanál?
ja és lányvagyok ha ez számít..(nem ciki?)
persze azt tudok xD
vmi könnyűt?pl?
amit néztem nemjo?:D
nem a fiúknál akarok "imponálni"
azért kezdenék el bmxezni meg bejön és legyen mit csinálnom a tanulás mellett...
és azért nem szeretném darabokban megvenni mert az többe kerülne és az életbe nem lesz bringám ezért most vennék egy készt és utána gyűjtögetnék a darabokra..^^
szia! igaz, én nem bmx-eztem, hanem dört/street-elek, de nemhinném, hogy sokban eltér (: azért van egy kis tapasztalatom 8-)
nem tudom, hogy flatland érdekel, vagy "normál" bmx? nem rosszak az Umf bmx-ek sem: www.bikefun.hu de ottvan még a Hofmann bikes is ( azthiszem így írják ) Darabokban drágább, viszont a Mongoose az gyári felszereltségben egy szar szokott lenni. jól járdd körbe a dolgot, menj fel www.testbike.hu-ra itt olvashatsz, kaphatsz segítséget is ;) a másik meg,hogy én 350e forintot és EDDÍG 2.5 évet "basztam" el az életemből a bringázással. sok sikert [:
egyrekomolyabb...
lehet megkellene gondolnom magam?!
dehogykéne meggondolnod magad.....
egyébként meg 30-40 ezerért veszel használtba egy bmx et
akkor nem jársz rosszul mert most kezdesz és úgyse egy nap alatt leszel olyan szinten hogy komolyabb bicaj keljen .
(énis dirt/streetelek csak én mountain bike-val )
ja és még annyit hogy bmx-el islehet közlekedni városban.
rengeteg ember van aki megveszi a bmx et csak azért hogy
"menő" legyen .tehát azzal is lehet közlekedni :D
bár nehezebb tekerni,de énis single speedes bicajjal
járok napi 20-30 km-ert és kibírható :D
szupeer!először úgyis csak gurulgatok aztán majd elkezdek trükközni egyszer^^
és akk jonekem a mongoose subject...cuki^^
ésköszi:D
Kezdésnek a moongoose az tökéletes:)
és ne gondold meg magadat. én 21 vagyok és már 7 éve bmx ezem és az életem része lett.
ha komolyan szeretnéd csinálni akkor próbálj meg oan társaságba lenni akik bmx eznek mert ők segithetnek hogy mit hogy:). de ha segitség kell és érdekel 1 tapasztalt véleménye/segitsége akkor irj emailt és segitek
bye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!