Ti lemernétek ugrani 15 méter magasról?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=Nxpp2Dgs5nY
Azért ez elég kockázatos vállalkozás, mi van ha nem a hóba érkezik? :D
2015. jan. 27. 21:42
11/16 anonim válasza:
Vannak olyan extrém sportok, amik mögött _valóban_ van munka - ha egy sziklamászó bázisugró is egyben. Pl.
De ennek a kis nyikhaj gyereknek annyi "munkája" van benne, hogy fel tudott menni a lépcsőn a negyedikre. Ennyi.
Valamiben legalább egyetértünk: a természtes kiválasztódásról beszéltem én is. Az ilyen kihaénnem idióták korán halnak. :D
12/16 A kérdező kommentje:
Hát jó, korán halnak, de nem szenvednek sokat :) Elvéti az ugrást szinte azonnal meghal, valaki meg öregkorára évekig fekszik az ágyban. Én inkább az előbbit választanám ha tehetném.
2015. jan. 28. 19:13
14/16 aikiboxer válasza:
Azt se tudták, hogy mi van a hó alatt... Azért ez így veszélyes.
A második videó meg egyenesen idióta. Csak akkor ugranék, ha az életemet menteném (tűz, terroristák stb.).
15/16 anonim válasza:
15 méterről nem ugrottam,de kb.6-8 méterről igen.Persze füves talajra és nem betonra.És nem is úgy ahogy az ázsiaiak ugrálnak a belinkelt videóban.
16/16 anonim válasza:
Nem mernék leugrani. H.lye azért nem vagyok. És egyet értek Cyannal, ez nem extrém sport, csak unatkozik a hülyéje. Kíváncsi vagyok, hogy évente hány ilyen majom kerül kórházba vagy hullaházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!