Miért hord felfelé a VSR10 airsoft fegyverem 30 méter után?
Figyelt kérdés
Ez egy mesterlövészpuska, a gearboxban mindent fémre cseréltettem, vadonaúj hop-up van benne, 30 méterig az összes céltáblát eltalálom pont a fej közepén, de utána a lövedék élesen felfelé kanyarodik, és nem is látom hová csapódik be, mert eltűnik az optikából. Létezik, hogy a csövön belül van valamilyen hibásan huzagolt, vagy sorjás alkatrész, ami megpörgeti a BB-t?2012. jan. 16. 10:46
1/6 anonim válasza:
azt a bizonyos vadonatúj hop-upot próbáltad beállítani?
2/6 anonim válasza:
használj nehezebb golyót, azzal nem fog olyan messze vinni, de pontosabb lesz, és a szél se viszi annyira
3/6 A kérdező kommentje:
A Hop-Up a legalacsonyabb-on van, ha mozgatom már 20 méternél kimegy a golyó a szálkeresztből. A Nehezebb lőszerrel az a gondom, hogy 460 fps-t tud a puska, és ha mondjuk a jelenlegi 0.25-ös helyett 0.30-ast használnék valószínűleg levinné 400-ra, az pedig átlagos rohamfegyver lötáv.
2012. jan. 17. 10:35
4/6 Tsirke válasza:
460 FPS-sel rendelkező sniperhez sztem is használhatnál nehezebb BB-t, ha nem is 30-ast, de 28-ast mindenképp.
5/6 A kérdező kommentje:
Vettem 0.32-est, meglátjuk azzal mit csinál. XD
2012. febr. 14. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!