Mien cipőt? ToVÁbb LENt
Figyelt kérdés
Nah szal Parkour-vagy freerun felhasználáshoz kéne cipő aki nem tudja mien sport ez annak annyit h a cipőnek sok energiát kell elnyelnie pl 2-3 m magasról való ugrás meik a legjobb amit 6-7-8 ezerért meglehet venni? Kaposvár Corso vagy Hervisben Vagy Deichman Esetleg Nagykanizsa Stop-Shop-ban futócipők közül? Több pént nem szánnák rá mert mindenki ennyiért vesz cipőket csak azt nem irják le miet.2010. febr. 8. 19:29
1/6 anonim válasza:
nem a cipődön múlik, illettve régen rossza ha a cipőddel akarod elnyeletni azt az energiát
(én először egy régi dorkoval nyomtam ami kb 500ft\pár aztán pedig egy nike általános felhasználású sportcipő)
2/6 anonim válasza:
Bocs, nem szoktam ilyesmikért kioktatni, de ez annyira durva, hogy először azt hittem, külföldi írta. Szóval azt úgy írják, hogy melyik, milyen, milyet stb. Aztán néha kéne pontot, meg vesszőt tenni, mert így háromszor kell elolvasni ezt az egyszerű szöveget, hogy úgy-ahogy érthető legyen. Meg a vagy szót mondaton belül nem írjuk a nagybetűvel, stb. Szóval a freerunon kívül ebben is kéne azért fejlődnöd egy kicsit nem önmagában azért, hogy betartsd a helyesírási szabályokat, hanem azért, mert ha így írsz, nagyon megnehezíted az olvasók dolgát, és nem mindenki veszi majd a fáradtságot, hogy átkínlódja magát az írásaidon.
3/6 A kérdező kommentje:
1. Válaszolónak tudom h nem azzal kell elnyeletni hanem roll-al vagy egyébb mással de akkor is jó ha a cipő ebből soakt elnyel 2. válaszoló nagyban leszarom h kell irni nyugottan oktass ki am meg nem is magyarországon lakom csak anyám részéről tudok magyarul egy kicsit.
2010. febr. 9. 14:15
4/6 anonim válasza:
Szerintem a Hervisben nézz szét... én egy adidas futócipőt vettem olyan 8-9 ezerért. Jó vétel volt elég ruganyos és könnyű.Sztem kb ennyit nem árt rászánni.
5/6 A kérdező kommentje:
Kössz utolsó ottfogok sétnézni általában mindig bemegyek ha arrafelé vagyok és kössz!
2010. febr. 16. 14:58
6/6 anonim válasza:
Én is PK-ztam egy ideig és sztem tök mindegy, hogy mondjuk légtalpas a cipőd, mert nem a sarkadra kell érkezni 3 m magasból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!