Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Wing Chun kungfu önvédelemre?

Xbox imádo kérdése:

Wing Chun kungfu önvédelemre?

Figyelt kérdés

Egy 12. szintes edzőm van.

[link]

Wing Chun nem Wing tsun kungfu oktat . : )

2015. jan. 20. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
15%
Tökéletes..
2015. jan. 21. 14:33
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Egyáltalán nem jó. A wing chun/tzun/tsun az hasznavehetetlen.
2015. jan. 23. 10:19
 3/8 anonim ***** válasza:
11%
Szemétláda:te minden kérdéshez baromságokat írsz.
2015. jan. 26. 10:03
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Nem írok baromságokat, magam is próbáltam a wing tsunt, és sparringoltam wing chunossal is. Sőt, az én edzőmnek is van valamilyen wing chun instruktori fokozata, de ott hagyta mert rájött, hogy a mókusbox - legyen az wing tsun vagy wing chun vagy wing tzun - az semmit sem ér.
2015. jan. 31. 15:44
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

A baromság az, amikor valaki hatékony önvédelmi tudás elsajátítására a wing chunt javasolja.

Ismerem a Juhász sifut, mondjuk én Kalit tanultam tőle. De voltam a wing chun edzésein is. A wing chun az tényleg egy dupla nulla, csipkelődésnek is gyengus. Az a helyzet a 25. szintes wing chun oktatót is lazán el lehet verni 4-5 éves boksz vagy thai box múlttal.

2015. jan. 31. 16:19
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
Jah mondjátok ezt Ip bácsinak meg Bruce Leenek aki abból indulva kezdte el össze szedni a jkd-t 300éve jó a katonáknak mert máig oktatják nekik de önvédelemre nem jó...hmm mondjuk igaz a chnál én jobban SZERETEM a TS-t de nem jobb ha neked az jó és csipkelődésnek mikor ha vágod kicsit az anatómiát akkor a lehulló könyökkel még egy anorexiás nő is tud kulcscsontot törni kicsit sok bár ha valaki kemény boxoló befásult szar sportolói agyal mint a legtöbb ember ma már komolyan sírni tudok rajta hogy ilyenek tanulhatnak bármit...a Wing Tsun amit katonák használnak több mint 20 országban szar önvédelemre bráfo zsép vlot menj haza
2015. febr. 10. 00:53
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
Jó. Csak ne menj a HWTO-ba. (Kivéve persze ha szimpatikus a szablyavívás. )
2015. febr. 11. 03:55
 8/8 anonim ***** válasza:
77%
az EEWTO ban sem kötelező csak jó pont Mádaynál ha mester vagy akkor igaz erősen ajánlott de addig nem ha meg odáig eljutsz már megtudod védeni magad de akkor már ja inkább Ch
2015. febr. 13. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!