Miért nézik le sokan az MMA-t? Mitől durvább egy MMA mérkőzés pl. a K1-nél?
Én azt nem bírom, hogy rohadt nagy divat lett.
Amúgy semmi bajom nincsen vele, de ha én nem őrülök meg tőle, akkor ez már lenézésnek tűnik. Na ez a baj.
Azért nézik le sokan mert unalmas. Szinte majdnem mindent engedélyeznek benne (ütés, rúgás, könyök, térd, fojtás, dobás, feszítés...stb.), ennek ellenére a meccsek tök unalmasak, a 90%-uk a földön történő egymáson hempergésről szól. Ennyi erővel nézhetnénk szabadfogású birkózást is, az sem a gyengék sportja, még is látványosabb dobások vannak benne.
Pedig amennyi minden meg van engedve az EMEMÉ-ben, bőven lehetne látványosabb/szórakoztatóbb.
Igazából az egész ketrecharc, egy jelenleg divatos f.aszméregetés.
Most kivételesen egyet értek az előttem szólókkal! :D
Én magam egyáltalán nem nézem le őket, biztos kemény harcosok lehetnek. Biztos sokat edzetek, mire erre a szintre eljutottak. Bár mondjuk nem igazán látványos, és elég unalmas, akkor inkább K1 vagy judo-t nézek a TV-ben.
Nekem az abnormális viselkedést nézem le ami van körülötte van:
https://www.youtube.com/watch?v=JmLQYK_zo5w
Ez szerinted normális?! Ez rendben van?!
Hát jó oké sportolni kell a gyerekeknek, de miért nem jó erre a birkózás? vagy még inkább a judo? Vagy leginkább a vívás, kendo stb. Ezek már letettek valamit az asztalra:
Nem ilyen agresszív állatot nevelni belőlük. Ott nem lenne ilyen durva sérülés, meg sírás se nagyon. Meg kitudja, milyen hatása lesz ha úgy ütik, rúgják meg egymást, egy fejlődésbe lévő szervezetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!