Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Miért nézik le sokan az...

Miért nézik le sokan az MMA-t? Mitől durvább egy MMA mérkőzés pl. a K1-nél?

Figyelt kérdés

2015. jan. 3. 21:11
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
az egyetlen dolog ami miatt durvább lehet az mma verseny más ks versenyektől, hogy kevesebb a védőfelszerelés(bár így is van ahol még kesztyű sincs és fejre ütés ugyanúgy van)de ezt meg egyensúlyozza a föld/testharc így talán még annyira sem veszélyes mint egy hagyományos nagykesztyűs verseny(már ha a bíró nem hagyja túl sokáig ütni/rúgni a földön fekvő harcképtelen embert)
2015. jan. 3. 21:23
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

Én azt nem bírom, hogy rohadt nagy divat lett.

Amúgy semmi bajom nincsen vele, de ha én nem őrülök meg tőle, akkor ez már lenézésnek tűnik. Na ez a baj.

2015. jan. 3. 21:54
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Azért nézik le sokan mert unalmas. Szinte majdnem mindent engedélyeznek benne (ütés, rúgás, könyök, térd, fojtás, dobás, feszítés...stb.), ennek ellenére a meccsek tök unalmasak, a 90%-uk a földön történő egymáson hempergésről szól. Ennyi erővel nézhetnénk szabadfogású birkózást is, az sem a gyengék sportja, még is látványosabb dobások vannak benne.

Pedig amennyi minden meg van engedve az EMEMÉ-ben, bőven lehetne látványosabb/szórakoztatóbb.

Igazából az egész ketrecharc, egy jelenleg divatos f.aszméregetés.

2015. jan. 3. 21:57
 4/8 anonim ***** válasza:
54%
Én sem tartom valami nagy számnak az MMA-t. Nem értem miért jó itt kevergetni a dolgokat. Nagyon sokan maszturbálnak a kédzsfájtra. Ráadásul szerintem sem szórakoztatóak a meccsek. Ütni egyik MMA-s sem tud, kalimpálnak malomkörzésekkel mint a hülyék. Komolyan mondon annyi luft ütést még sehol sem láttam, mint MMA-ban. Utána meg csak birkózgatnak, de olyan passzívan, hogy az nem igaz. Utána pedig megy a hempergés, amíg le nem braziljitsuzzák egymást. Aztán öröm ünnep van a nézőtéren, ha sikerül hosszú percek után egy feszítés.
2015. jan. 3. 22:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Most kivételesen egyet értek az előttem szólókkal! :D

Én magam egyáltalán nem nézem le őket, biztos kemény harcosok lehetnek. Biztos sokat edzetek, mire erre a szintre eljutottak. Bár mondjuk nem igazán látványos, és elég unalmas, akkor inkább K1 vagy judo-t nézek a TV-ben.

Nekem az abnormális viselkedést nézem le ami van körülötte van:

https://www.youtube.com/watch?v=JmLQYK_zo5w

Ez szerinted normális?! Ez rendben van?!

Hát jó oké sportolni kell a gyerekeknek, de miért nem jó erre a birkózás? vagy még inkább a judo? Vagy leginkább a vívás, kendo stb. Ezek már letettek valamit az asztalra:

[link]

Nem ilyen agresszív állatot nevelni belőlük. Ott nem lenne ilyen durva sérülés, meg sírás se nagyon. Meg kitudja, milyen hatása lesz ha úgy ütik, rúgják meg egymást, egy fejlődésbe lévő szervezetnek...

2015. jan. 4. 14:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez azért már túlzás..
2015. jan. 4. 14:10
 7/8 anonim ***** válasza:
61%
Ezzel a bírkózás dologgal énis egyet értek, szerintem is túlágosan előtérbe kerültek a bírkózók és egyre több meccs válik bokáncsimpaszkodós fenékölelgetős unalomból...Amúgymeg annyira nem írnám le a top MMA bunyósokat sok közöttük a Judo meg bírkózó olimpikon, de sok ökölvívó és K1 klasszis is kipróbálta magát az elmúlt években és legtöbbjüknek igen meggyűlt a baja már állva is a "csak kalimpálni tudó" meg "luftot ütő" MMA-sokkal...Sőt valódi karriert csak kevesen tudtak közülük befutni.
2015. jan. 4. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért nézik le, mert elb*zult. Konkrétan olyan iskolák vannak, ahol kifejezetten a ketrecre készítenek fel, egy-egy ember egy szűk helyen pedig előbb-utóbb birkózni kezd. Ha erre külön évekig edzik szegényeket, akkor dögunalom lesz a vége. Nézz meg egy régebbi MMA meccset, ahol az MMA annyit jelentett, hogy az évek óta jiujitsu harcost és az évek óta bokszolót össze engedték, aztán lesz ami lesz...
2015. jan. 8. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!