Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Miskolciak! Valaki megtanít...

Miskolciak! Valaki megtanít bmx-ezni?

Figyelt kérdés

2014. dec. 25. 02:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Miskolcon van két pálya is. Csak szét kéne dikházni...
2014. dec. 26. 00:58
 2/5 A kérdező kommentje:
"Kedves" válaszoló.. :/ azért kösz.
2014. dec. 26. 10:10
 3/5 anonim válasza:
Nem várd hogy tanítsanak. Indulj el,keress skate parkot ,gyűrjed, gyakorold az alapokat. Az interneten is rengeteg alapot megtudsz tanulni.Skate parkban amúgy is találsz spanokat akiktőll tanulhatsz,de ne kérd mert az gáz.
2014. dec. 26. 13:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Engem még sose cikiztek ki sehol mert nem tudtam valamit.

Én a bunny hopot is skateparkban tanultam meg. amikor hátrahúzod az 1:1-ben ugyan az mintha ívre pumpálnál rá a második része pedig CC.

Első footjam vp-t piramisra adtam, első kp-t ferdéről air-ben, vp-t box asztalra

na meg miskolcon ott a szivacs a factoryba, a rezi nem tudom van-e már egy ideje nincs

CC-t gyakorold be azt talajon a legkönnyebb (és kb egy nap)

2014. dec. 26. 15:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerinted egy idegen majd azzal tölti el az idejét hogy téged fog tanítgatni? Haverkodj össze a bmx-esekkel, nyomjad, gyakorolj, és majd segíteni fognak.
2014. dec. 28. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!