Használta már itt valaki a Wing Tsunt?
Köszi a választ!
Ez alapján nem tűnik hatékonynak. Bár lehet, hogy az ürge volt béna a stílushoz vagy f*s helyre járt edzésre, ahol f*sul oktatták. De hasznos mindenképp a hozzászólás!
Még valaki akinek van esetleg tapasztalata?
Én sem vagyok kung-fu-s(Ju-Jitsu-s vagyok), de az edzésünkre egyszer lejött egy és kümitéztem vele (szabad küzdelem) és azt vettem észre, hogy bár valóban nem volt igazán eredményes támadása, nagyon gyors volt a mozgása a miénkhez képest. Szóval ahogy én láttam, ha beviszi normálisan a fejütéseket, és kicsit bátrabban támad, lehet esélye, mert jóval gyorsabb mozdulatai vannak. (Pedig a japán Ju-Jitsu sem lassú) Tehát bocsi, tudom nem vagyok kung-fu-s de ez nekem is tanulságos élmény volt. ( azért megvertem :P )
Ja viszont, úgy emlékszem hogy ő még csak 1-2 éve csinálta. szóval lehet hogy ha ő is 5-6 éve csinálja mint én, akkor megverhetett volna.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!