Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Használta már itt valaki a...

Használta már itt valaki a Wing Tsunt?

Figyelt kérdés
A kérdés azokhoz szól akik X ideje Wing Tsun-oznak, és volt már rá példa, hogy támadás érte, és használnia kellett a kung fu tudását. Hatásosnak bizonyult? Ha így volt mennyi ideje gyakorlod? Kérem azokat, akik nem szimpatizálnak a stílussal, ne ide írjanak, elsősorban a WT gyakorlókhoz szól a kérdés!

2014. dec. 7. 13:28
 1/8 anonim ***** válasza:
egyszer verekedtem egy Wing Tsun-os palival... én akkor kb fél éve ah boxoltam, ő meg 1, másfél éve csinálta ezt a WT-t... én támadtam, ő próbálkozott védekezni, az lett a vége hogy a gyereknek eszébe jutott hogy valamit kéne kezdeni magával, addig én szétsoroztam. egyedül egy jobb horgot ha le tudott hárítani, azt is csak azért mert hátra ugrott... és nem tűnt annak, fél perc alatt lecsaptam.
2014. dec. 8. 13:09
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Ez alapján nem tűnik hatékonynak. Bár lehet, hogy az ürge volt béna a stílushoz vagy f*s helyre járt edzésre, ahol f*sul oktatták. De hasznos mindenképp a hozzászólás!

Még valaki akinek van esetleg tapasztalata?

2014. dec. 8. 15:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok kung-fu-s(Ju-Jitsu-s vagyok), de az edzésünkre egyszer lejött egy és kümitéztem vele (szabad küzdelem) és azt vettem észre, hogy bár valóban nem volt igazán eredményes támadása, nagyon gyors volt a mozgása a miénkhez képest. Szóval ahogy én láttam, ha beviszi normálisan a fejütéseket, és kicsit bátrabban támad, lehet esélye, mert jóval gyorsabb mozdulatai vannak. (Pedig a japán Ju-Jitsu sem lassú) Tehát bocsi, tudom nem vagyok kung-fu-s de ez nekem is tanulságos élmény volt. ( azért megvertem :P )

Ja viszont, úgy emlékszem hogy ő még csak 1-2 éve csinálta. szóval lehet hogy ha ő is 5-6 éve csinálja mint én, akkor megverhetett volna.

Üdv.

2014. dec. 8. 19:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, ez is nagyon hasznos volt! Tehát egy pozitív, egy negatív tapasztalat eddig :) Várom még a válaszokat!
2014. dec. 9. 06:13
 5/8 anonim ***** válasza:
29%
Wing Tsun = Tipi-tapi cicapacsi köcsögkarate. Oxigénkékítés a köbön.
2014. dec. 9. 20:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi a választ! Az előtted szólónak ment a negatív, előre kértem, hogy aki mocskolódni akarne ide írjon...
2014. dec. 11. 10:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Na ki lett a komment törölve. A 6-osnak adtam negatívat.
2014. dec. 12. 10:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Vagyis az 5-ösnek :)
2014. dec. 12. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!