Női kickbox (Budapesten)?
Figyelt kérdés
Tudnátok mondani olyan helyeket Budapesten, ahol női kickbox edzés folyik. A másik szerintetek 18 évesen késő elkezdeni ezt a sportot. Aki űzi , az milyen véleménnyel van róla, miket csináltok?2014. dec. 2. 23:11
1/4 anonim 

válasza:

a rendes edzések nem koedukáltak.
ha ilyen zenére kickbox aerobikra gondolsz,akkor azt a gugliban megtalálod,de annak köze nincsen a küzdelmi hatékonyság javításához,az egy aerobik edzés,kickbox mozdulatokra építve.
2/4 anonim 

válasza:

Szerintem soha sem késő elkezdeni. Az előttem szólóhoz csatlakozva: koedukált edzésről még én sem hallottam, esetleg magánedzésen megoldható, ha találsz magadnak egy hölgy partnert. Kívülről, férfi szemmel megítélve; vannak kifejezetten technikás hölgyek, akik úgy mozognak, hogy jó nézni őket (meg amúgy is :) ), de full contact fight-ra már egyikőjüket sem engedném össze még súlycsoportokkal lejjebb lévő férfival sem...
3/4 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem, hogy mondjuk csak nők legyenek akár ott, hanem úgy hogy nők is edzenek ott. Ilyen helyeket tudtok mondani?
2014. dec. 3. 20:16
4/4 anonim 

válasza:

kickbox edzéseken vesznek részt a legnagyobb részt nők(a karate mellett) szóval ilyen szempontból szinte lényegtelen hova mész, ellenben emiatt nehéz jó edzést találni úgyhogy nézz körül több helyen is.
itt tudsz keresgélni stílus és lakhely specifikusan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!