1/8 hankaapuja válasza:
A kettő közül szerintem a kung-fu...
2/8 anonim válasza:
Boxban csak jól tanulsz meg ütni és az ütések elől elhajolni, ez a utcára hasznosabb lehet. Kick-Box karatéra épül rugásra, ütésre koncentrál, tehát itt megtanulod a láb használatát is, és még a ütni is megtanulsz.
3/8 anonim válasza:
Egyértelműen az ökölvívás! Régebben jó volt a hazai kick-box oktatás, de ami jelenleg megy, az semmi... az pinalegyezés. Az edzéseken több a lány, mint a fiú. Semi contact-os point-fightereket képeznek ki, noname versenyekre. A legtöbb kick-boxoló akik komolyan akarják nyomni (full contact-ba) azok vagy thai boxolnak vagy bokszolnak a kick-box mellett, ha meg akarnak tanulni normálisan verekedni.
Egyébként pedig a savate (francia boksz) a legjobb állóbunyóra, a probléma vele csak az, hogy Magyarországon kizárólag csak Budapesten lehet tanulni.
4/8 anonim válasza:
"A kettő közül szerintem a kung-fu..."
Hogyne... a kung-fu egy parasztvakítás.
5/8 hankaapuja válasza:
Hülyülésből írtam a kung-fut. De a 4-es válaszoló kommentjében a "paraszvakítás" fogalomkört szeretném boncolgatni, miért gondolod így? Csak azért kérdezem mert próbáltam a kung-fút, boxoltam és tai-boxoltam és birkóztam (főleg magammal egész eddigi életem során, de volt elég ellenfelem is magamon kívül) :-)
6/8 anonim válasza:
Kedves hankaapuja!
Melyik kung-fu irányzatot űzted, ha szabad tudnunk? Shaolin, esetleg sáska kung-fu?
7/8 hankaapuja válasza:
shaolinra jártam másfél évig
8/8 Pörölyfej Béla válasza:
Kezdd el egymás mellett a kettőt. Mondjuk heti 3 box és 2 kickbox. Így a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!