Hogy lehetek artista?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és szeretnék ilyennel foglalkozni csak nem tudom hova mennyek, tudtok valami iskolát vagy képzést?!2014. nov. 5. 21:32
2/3 anonim válasza:
lényegében vagy elszegődsz egy cirkuszhoz teveszart lapátolni, majd az évek és véletlenek különös szövedéke alatt eljutsz odáig, hogy artista leszel... vagy nekiállsz gyakorolni, edzeni, csinálsz youtube videókat, szerzel magadnak nézőközönséget és kikiáltod magadat artistának...
3/3 A kérdező kommentje:
Már elkezdtem csinálni a dolgot nem most és fejlődök de elég szar helyen élek ilyen szempontból! De a youtubés dolog jónak hangzik!
2014. nov. 7. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!