Mit kell tennem ha mma-s akarok lenni? :D (kb olyan szinten
mint a Brock Lesnar xd)
1/18 anonim válasza:
Jelentkezel egy MMA klubba edzeni, és elmész versenyezni, ha már elég jó vagy benne. Ha ügyes vagy előb-utóbb felfigyelnek rád.
Legalább öt év mire profi szinte nyomhatod.
Itt egy klub ha budapesti vagy:
[link]
De inkább itt kérdezd meg ezt a kérdést, itt jobban válaszolnak neked.
2014. okt. 7. 15:46
2/18 anonim válasza:
Jah amúgy ezeket tanítják ott: Thai-box, box, birkózás, brazil jiu jitsu. tehát amik a legjobbak a ketrecben.
2014. okt. 7. 15:47
3/18 A kérdező kommentje:
Kösz a segitséget:D állóharcban jó vagyok mert boxoltam sokat csak a többit kell megtanulmom.es nemtudod veletlen h mennyit keresnek? És kösz a segitseget!!
"Legalább öt év mire profi szinte nyomhatod. " te normális vagy?
amúgy kérdező itthon örülj ha kitudod fizetni a nevezési díjat. Egyébként egy stílust normálisan amatőr szinten elsajátítani 5-6 év viszont mma versenyre kell álló meg földharc tudás is, szóval ha nem párhuzamosan csinálod a kettőt akkor számolj minimum 10-12 évvel, hogy elérj egy olyan tudást amivel már kezdeni is lehet valamit és nem tiszab4szomf4sza alsói bajnokságokra kell menni ahol ketten vagytok a súlycsoportodban, ja igen és felejtsd el az "ememá" edzéseket mert a 90%-uk nem ér semmit. A ufc-t meg jobb ha elfelejted, remélem nem kell részleteznem mirét.
2014. okt. 7. 17:41
5/18 A kérdező kommentje:
Hát elöszöris kösz h irtal:D de ezzel nem értek egyet!! Én tényleg jó harcos vagyok es nemhinném hogy 10 év kellene,amúgymeg attól függ hogy hogyan edzik az ember,ha valaki úgy áll hozzá hogy nemsikerül akkor nemis fog,es nem minden a fizikai adottságon múlik hogy 10-12 évig kéne edzeni..hanem fejben dölnek el a meccsek ako boxol annak tudnia kell ..:D
6/18 anonim válasza:
Hű négyes most jól kiosztottál! Nagyon kemény vagy!
Amúgy nézd csak! Van akinek 2-3 év alatt is meg van...
[link]
Amúgy nem akarsz elmenni oda belemondani a képükbe, hogy amit tanítanak az egy rakás szar?! :D
Kérdező sajnos nem tudom (én a harcművészetek felé hajlok inkább, japán jiu jitsu) inkább ott kérdezd meg mert itt a GYÍK-on név és arc nélküli válaszadók nem a legjobb kérdezősködni, vagy írj egy levelet az edzőnek és ő elmagyarázza... Hogy mennek az UFC-ben dolgok.
2014. okt. 7. 18:07
nem, nem akarok elmenni és megmondani, hogy egy rakás sz4r mivel nem ismerem az edzésedet és általánosságban beszéltem a rossz tapasztalataim miatt és igen van akinek pár év alatt sikerül nagyon kemény eredményeket elérnie de remélem te se gondolod komolyan, hogy minden sarkon Tysonok rohangálnak.
2014. okt. 7. 18:21
lesnar gyerekkorától birkózott már tiniként bajnok volt,középsuliban is országos szinten,aztán meg főiskolai bajnok,alig volt vesztes mérkőzése.
úgyhogy állj neki szabadfogású birkózó edzésre járni,meg bokszolni.
2014. okt. 7. 19:00
9/18 A kérdező kommentje:
Köszcsi mindenkinek a segiséget:D,es annyit hogy az első válaszolonak van igaza!!Van akinek 2-3év alatt sikerül,én 3honap alatt már rohadt jo voltam mert jó edzőm volt,es csakis a mentalitáson múlik hogy valaki Tyson lesz e vagy nem,szoval az egy vesztes kijelentes hogy Tysonok nem rohangalnak mert tenyleg vannak olyanok hogy naggyon gyorsan valaki jo lesz pl.:tesom 3eve kezdte,komolyan ráállni meg csak par honapja kezdett es most lesz magyar bajnok :D szoval ennyit errol hogy 10-12èvig kell edzeni
haverom fél éve edzett mikor magyar bajnok lett, miért? mert voltak ketten a súlycsoportjában és az ellenfele még tapasztalatlanabb volt, amúgy amit állítasz ott elcsúszik, hogyha csak az elszántságon múlik minden és ennyi őstehetség sétál a világon fel-alá akik szintúgy 3 év alatt hasonló szintre érnek fel mint te, akkor rohadtul nem nyersz semmit csak ha még sokkal többet edzel náluk vagyis nem 3 évet hanem jóval többet.
2014. okt. 7. 23:32
Kapcsolódó kérdések: