Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen deszkát vegyek?

Milyen deszkát vegyek?

Figyelt kérdés

Ez lenne az első deszkám, szóval még nagyon kezdő vagyok.Nem nagyon szeretnék 20.000-nél többet költeni rá. Leginkább közlekedésre, illetve alap trükkökre használnám. 170 cm vagyok a lábam pedig 39-40-es. Valami praktikusabb méretűre gondoltam , hogy buszon is könnyen magammal vihessem:)

A "penny skate"-eket nézegettem mi a véleményetek róla???

Illetve van valami jobb deszka ami az árkereteken belül maradna??? :)

Köszi a segítséget :))) 15L

2014. nov. 2. 16:36
 1/3 Beniy ***** válasza:
100%

Hali! :) Hát figyelj, pont 20.000-ért nagyon jó deszkát nem fogsz kapni, de elvileg lehet találni. :) A penny-k pedig kezdőknek abszolút felejtős, a rövid tengelytáv miatt. (nagyon instabil) Illetve trükközéshez meg fokozottan nem előnyös egy ilyen gördeszkát választani. :/ Így egy sima mezei gördeszka lenne szerintem a legtutibb, és ha később nagyobb távokat szeretnél vele gurulni kényelmesen, ahol annyira nem szeretnél trükközni, akkor ki lehet cserélni a kerekeket nagyobbakra és puhábbakra, szóval tudod majd változtatni a deszkát az igényeidnek megfelelően. Én így elsőre ezeket ajánlanám, és ha a mérete miatt aggódsz, akkor ne tedd. :D Nem olyan nagyok, hogy ne lehessen elférni tőle, csak annyi, hogy ha állsz a buszon, és picit sokan vannak, akkor a kerekeit állítsd magad felé, hogy másokat ne kenj vele össze. :) [link]

[link]

[link]

A méretet inkább a szerint kell választani, hogy mi tetszik a gördeszkázáson belül, tehát mi a végcél a trükkökkel. :)

2014. nov. 2. 16:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát leginkább közlekedésre használnám nem hiszem , hogy nagyon belemennék a trükközésbe... :)
2014. nov. 2. 17:02
 3/3 Beniy ***** válasza:
69%
Hát... de saját magad mondtad, hogy alap trükkökre használnád. :) Azt viszont cruiser deszkákkal nagyon nehéz, hidd el. ;) Ha pedig városban élsz, akkor fokozottan para lehet egy olyan deszkával közlekedni, amin nem tudsz mondjuk olliezni, mert a padkáknál mindig fel kell majd venni, aztán megint lerakni, elkezdeni hajtani, stb. :/ Viszont alapvetően közlekedni alkalmasabb egy szélesebb deszka, szóval hogyha ezek megfelelnek neked, akkor a 8 inch széleset ajánlanám neked leginkább. :) (fekete) Ha szeretnél valamit még kérdezni, akkor nyugodtan írj ide is, vagy akár privátban is, ahogy érzed. :)
2014. nov. 2. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!