Hogy lehet megtanulni lemenni spárgába?
15éves vagyok és 154cm.
megtanulhatom én is??
Ezt nem tanulni kell..ha jársz sokat táncolni +bemelegités akkor tudod megcsinálni..(de akkor is csak a nagyon jók) de csak úgy h. eltervezed h. leakarsz menni ugy nem fog sikerülni:)
Én is jártam táncra..és leakartam emnni de vagy 20an voltunk csoportba és csak a legjobbaknak ment kb vagy 2-3emberkének de nekik se mindig:)
egy kérdés a kérdés feltevőjének, először is fiú vagy e vagy lány ? ... testfelépítés sokat számít , ha naponta nyújtasz 2 hét alatt sikerülhet de valakinek kell 1-2 hónap is , a nők általában hajlékonyabbak eleve és jobban megy
pár alapszabály :
- legyél elötte bemelegítve, így kissebb a sérülés esélye
- támaszkodj mindig a kezeddel és sose az legyen hogy teljes teljes testsújodal nyujtasz mert abból csak sérülés lehet
- rugózni nem szabad , ha még is akkor is csak nagyon aprókat , a lényeg hogy megpróbálsz lemenni terpeszből spárgába és megkeresed a ponot ahol még kellemetlen de elviselhető , és ott kitartod magad egy ideig, utánna felállsz és lerázod az izmaidat , majd pár percenként ismételsz, 4-5 ször megcsinálod minden nap és haladsz egyre lejjebb
hát nemtudom 155cm vagyok és valószinüleg a hajlékonyság miatt de világéletembe bemelegités nélkül le tudtam menni és tudok is angol,francia spárgába.De nem árt ha bemelegitesz.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!