Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Bunyosok, bokszolok! Hogyan...

Bunyosok, bokszolok! Hogyan tudnam javitani a boksz tudasomat?

Figyelt kérdés
Tudni kell rolam.Hogy 3 eve bokszolok,de NAGYON nincs hozza szemem,erzekem se.Foldon joval ugyesebb vagyok mint a tolem rutinosabb,magasabb,akar 30-40 kiloval nehezebb tarsaim.Ehhez valahogy van erzekem.De a bokszhoz sincs.Siralmas vagyok :D Pls irajatok valamit.Koszi.

2014. okt. 9. 22:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#9 igazad van, de attól még nagyon nem ez volt a feltett kérdés.
2014. okt. 10. 19:57
 12/16 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=Z3tT4D-Utbc

Anderson Silva pont arról (is) beszél, hogy milyen jó is a földharc :) (ex-bjj világbajnok (is)). Kell a boxtudás.

2014. okt. 11. 07:23
 13/16 A kérdező kommentje:
Anderson Silva egyik nagy kedvencem.Ugyes az alloharcban is de a sikereit a magassaganak is koszonheti.Szo se rola Vilag egyik legnagyobb harcosa:)
2014. okt. 11. 11:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Próbáld megtanulni a bokszot. A földharcot mg hagyd meg "vésztartaléknak". Ha már végképp nem tudod lecsapni, akkor vidd le a földre. Amúgy valószínűleg azért nem látod, hogy mit üt az ellenfél, mert nagyon az öklére koncentrálsz. Az egész fickót nézd. Minden rezzenését. Egyébként tudom milyen furcsa amikor nem látja az ember, hogy mi jön. Egyszer agyrázkódással verekedtem, aztán azt se tudtam hol vagyok és szépen benyaltam minden ütést. Meg is szívtam, de rendesen. Neked azt tudom mondani, hogy sokat zsákolj, ugrókötelezz, fuss sprinteket. Fel kell téged kicsit gyorsítani.
2014. okt. 11. 22:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Amúgy nem vagy egyedül, én a földharccal vagyok így. Kicsi korom óta imádom a boxot, állóharcban jó vagyok, de a földharchoz sosem volt nagy érzékem.
2014. okt. 11. 22:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen, Silva egy ikon.
2014. okt. 13. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!