Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A wing tzun kung fu sok miért...

Dávid.55. kérdése:

A wing tzun kung fu sok miért tartják magukat olyan nagyra?

Figyelt kérdés
verik magukat hogy ők így tudnak bunyozni meg ugy .... és ez anyibol áll hogy hadonásznak XD olyat bárki tud ja meg csáplnak egymás felé ...stb valaki magyarázza már el hogy miért verik magukat enyire?
2014. szept. 28. 17:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
látom sikerült megfogni a mondanivalóm lényegét..
2014. szept. 29. 20:10
 12/14 Singham ***** válasza:

A Muppet Show szereplők nagyobb ketrecharcosok tőled hülye gyerek. :D Mi ez a baromság, amit itt írsz a ketrecharcról? :D Tényleg ketrecharcos lennél és ilyeneket mondanál kirúgnának szó szerint a teremből. :D

Attól, mert megnéztél egy teljes UFC PPV-t még nem vagy ketrecharcos. :D

2014. szept. 30. 07:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne oltsátok már szerencsétlent. Lehet hogy tényleg ketrecharcos. Szerintetek aki tanyán a ketrecben fog tikot az nem ketrecharcos?
2014. szept. 30. 18:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Hello.Én 3 hónapja járok wing tzun-ra Nyírbátorban.Nekem nem tűnik úgy hogy dicsekednek.Ez az Emin Boztepe féle EBMAS változat.Emin megnyert vagy 300 kihívásos küzdelmet.Azt tartják ez a leghatékonyabb küzdés.Én csak kezdő vagyok.Én se látom igazán mit tudnak.A hatékonyságot említik mindig.Nem nagy erőre építenek, de szerintem biztos nagyon erősek.Mindig védenek ütnek.Ezt látom.De fejlettebb szinten tudnak támadni meg egyszerre 8 ellenféllel harcolni.Ügyesek.Szerintem egyszer próbáld ki, van itt olyan is aki 13 év karate után jött ide.Azt mondta nehéz átszokni.
2015. jan. 1. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!