Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Miért megy ki alólam a deszka?

Miért megy ki alólam a deszka?

Figyelt kérdés
Ollie megy már elég szépen, bár nem mindig úgy ahogy akarom, menetközbe egyáltalán nem is merek ugrani, próbáltam már, de mindig ki megy alólam a deszka, vagy én nem érkezek rá, pedig beállitom úgy a lábam, ahogy álló helyzetbe szoktam.. de menetközbe egyszerüen.. nem érkezek vissza rá. mi lehet a gond ? próbáltam már mindenhogy, hátsó lábamat egészen ki ugy h szinte a lábujjaim vannak a deszka hátulján, első lábam a csavarok mögött majdnem közepén a deszkának, és azt húzom ki a levegőbe, de akkor is kimegy oldalra, és nem esek vissza rá.
2014. szept. 24. 18:12
1 2
 1/18 Beniy ***** válasza:
Parázol a deszkától. :) Gurulgass csak úgy NAGYON sokat, illetve gyakorold még ennyit egy helyben az olliet. Aztán csak nagyon lassan haladva, és így egyre gyorsabban. Itt tulajdonképpen nem veszed észre, de kirúgod magad alól a deszkát.
2014. szept. 24. 19:44
 2/18 A kérdező kommentje:

na és az természetes deszkánál, hogy nagyon érzékeny dőlésű ?, mármint ha kicsit is oldalra van a lábam, már ki is tér az egyenesből, nehéz megtalálni azt a súly eloszlást.nem hogy mikor ráérkezek.. meghúztam már a felfüggesztést is imbusszal, de ugyanolyan.

Mindenesetre megfogadom a tanácsot, bár már gurultam jópárszor és persze ez az emberi természet legalább is nálam ez nagyon új extrém hogy bizam az épségem egy deszkára. ráadásúl ahogy figyeltem videókból is arra jutottam hogy ez is a lényege hogy folyamatosan menni megállás nélkül, venni az akadályokat, a kockázat is benne van, de ugyanakkor úgy lehet csak igazán szép trükköket, ha van lendület.

de igaz, még rengeteget kell lennem nekem is különböző terepeken, hogy szokjam. csak ez az ugrás menetközbe... őrültségnek találom, idegen.. számomra, új terület amit a biztonság érzetem nem mer átlépni :d

2014. szept. 24. 20:50
 3/18 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem túl márkás a deszkád. De amúgy gurulás közben ha olliezol dölj rá a deszkára. Amikor helybe ugrasz akkor nem kell de menet közben halad előr a deszka szóvel rá kell dölni.
2014. szept. 25. 11:15
 4/18 Beniy ***** válasza:
Hát ha imbuszkulcssal kell meghúzni a függőt, az már rég rossz. O.o Szerintem ott lesz valami para a deszkával is, viszont ami még fontos, hogy ahhoz, hogy hozzászokj a deszkához nem csak annyi kell, hogy néha-néha gurulsz picit, hanem amikor csak teheted minden nap a lehető legtöbb helyre azzal mész. Tök mindegy, hogy nem tudsz olliezni, ha ügyes vagy, akkor így is tudsz vele közlekedni simán.
2014. szept. 25. 17:41
 5/18 A kérdező kommentje:

Roces deszkám van, ilyen:

[link]

csak a kereke átlátszó gumis.

amúgy nem egy rossz deszka, úgyértem vannak ennél roszabbak is, asszem ha jól emlékszem 6000 körül volt vagy 7.

Na de ha nem ez, milyen deszkát ajánlotok ? szétnéztem most oldalakon, vannak elég jók, 15 ér már.. 7 rétegű meg 9 rétegűs. van egy ami megtetszett. Fila deszka

[link]

2014. szept. 25. 18:02
 6/18 Beniy ***** válasza:
Ez mind, mind felejtős. :) Normális deszkát csak skateshopokban fogsz kapni, és azok sem egy méretben vannak. ;) Illetve egy normálisan használható gördeszka 25-től kezdődik. A Stégben esetleg találsz 21-ért egy használhatóbb darabot. Gondold ki, hogy pontosan miket szeretnél csinálni, aztán lehet venni egy olyan deszkát, amivel már talán gurulni is tudsz normálisan. :)
2014. szept. 25. 18:26
 7/18 Beniy ***** válasza:
Jah, és ha egy gördeszka 9 rétegű, és KÍNAI juhar van benne, akkor azt kerüld el foggal körömmel. Nehéz is, törik is, szóval az egész egy lehúzás. Ezeket a cuccokat olyan gyártók készítik, akiknek fogalmuk sincs a gördeszkázásról.
2014. szept. 25. 18:28
 8/18 A kérdező kommentje:
hmm jólvan Értem! köszönöm a tanácsot, akkor majd szét nézek spéci boltokba.
2014. szept. 25. 18:31
 9/18 Beniy ***** válasza:
A boltok(és nyilván weboldaluk), amiket érdemes megnézni: Lokál skateshop, PepperSkate ( [link] ), Store13 ( [link] ), Criminalskate ( [link] ), itt van még a Garage is, de ide csak akkor menj be, ha már biztosan tudod, hogy mit szeretnél venni, mert nem valószínű, hogy tudnak segíteni a választásban. Leginkább a Blindot, és az Almostot ajánlom a kínálatból, de a Cliché sem annyira rossz. ( [link] ) Jó válogatást, ha kérdésed van, nyugodtan írj! :)
2014. szept. 25. 18:41
 10/18 A kérdező kommentje:
óh hát, van kinálat :) ahogy elnézem, te is üzöd már egy pár éve ezt a hobbit
2014. szept. 26. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!