Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » 15 évesen meg lehet tanulni...

15 évesen meg lehet tanulni gördeszkázni?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék nagyon trükközni, csak elmenni a suliba, meg vissza. Esetleg egy két alap dolog. Azért erre gondoltam, mert szeretnék mozogni, és ez gyorsabb a gyaloglásnál, a biciklit nem meg lehet biztonságosan tárolni a suliban.

2014. szept. 21. 17:37
 1/4 Beniy ***** válasza:
Persze. Miért ne lehetne? Egyébként erre van külön fajta gördeszka. :)
2014. szept. 21. 17:49
 2/4 anonim válasza:
Nem, nem. Ezt csak 16. életéved 3. napján lehet tanulni, de csak akkor a Hold pozíciója jó az égen és legalább három bolygó együttállását figyelhetjük meg, illetve Afrikában egy vadkecske pont kirúgja egy oroszlán fogát... Most komolyan, miért lenne ez életkorhoz kötve?
2014. szept. 22. 13:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi :) Csak arra gondoltam, mint probléma, hogy ha segítséget kérek valakitől akkor csak kiröhög, mert elég idősen kezdtem el.
2014. szept. 22. 18:30
 4/4 anonim ***** válasza:
15 éves gyerekként semmihez nem vagy még idős...
2014. szept. 22. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!