BMX vagy Gördeszka?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszettek nekem az extrém sportok! De nem tudom eldönteni hogy mit csináljak! Én inkább ilyen "STREET" extrém sportokra gondoltam mint például: BMX, Gördeszka, Break...stb! Ezeknek utánanéztem és legjobban a BMX és Gördeszka tetszett! Kérnék pár tanácsot! Aki tud nekem valamibe segiteni az vagy privátba vagy válaszba irja! Köszi előre is :)2014. aug. 31. 19:56
1/10 énnnnnnnn..... válasza:
helo én gördeszkàzok hát attol függ h miet akarsz met szerintem a bmxen könnyebb megtanulni mert arrol váltottam a deszkára de meg az szerintem nagy trükköknél mutatosabb a gördeszkát szerintem nehezebb megtanulni de sokkal jobban szeretem meg jobb érzés azon száguldozni igaz hogy a trükkök is nehezebbek de én sokkal jobban szeretem
2/10 anonim válasza:
szerintem egyik se könnyű... mindegyiken évek munkája csak az alapok...
3/10 anonim válasza:
A gördeszka sokkal nehezebb. Egy ideig bmx eztem, de valahogy ráuntam. Most a deszka a kedvencem. Még az is a gördeszka mellett szólhat, hogy olcsóbb. 20-25 ből megvan egy komplett amivel akár 2 évig is kibírod míg a bmx....
4/10 anonim válasza:
szerintem nem könnyebb... bár biztos high level bmxes voltál air dupla vp meg hasonlók ugye? mert bunnyzni a hugom is tud
5/10 anonim válasza:
Figyelj... már lassan 1,5 éve deszkázom, és örülök ha egy !!kickflippet!! beadok... hidd el... nehezebb
6/10 anonim válasza:
szántó bálint dupla variált tud és szerintem sose deszkázott
7/10 anonim válasza:
ezt onnan tudom hogy állítása szerint gurulni nem tud
8/10 anonim válasza:
Dupla variál... aha aranyos :) sajnálom, de nem fogok veszekedni egy olyan emberrel, akinek a %-a 50 alatt van ;) ez is mutatja, hogy mennyire lhet neked hinni
10/10 anonim válasza:
Az én véleményem az hogy valakinek ugyan olyan könnyű valakinek ugyan olyan nehéz. Vlakinek ez valakinek az könnyeb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!