Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mekkora gördeszka kéne nekem?

Mekkora gördeszka kéne nekem?

Figyelt kérdés
42-es lábam van és 176 cm vagyok, milyen hosszú kéne?

2014. aug. 26. 14:45
 1/7 anonim válasza:
8.0 vegyél!! De ha kezdő vagy akkor mindenképp ilyen 3-4000 forintosat vegyél,mert ha eltörik akkor nem kár érte!! Tapasztalat!! 😃
2014. aug. 26. 14:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Amúgy mik ezek a 7.5" meg 8" jelölések, milyen mértékegység ez és a szélessége vagy a hossza?
2014. aug. 26. 15:10
 3/7 anonim válasza:
Szélesség! 😊
2014. aug. 26. 16:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem :) A hossza akkor hol van jelölve, és milyen kéne?
2014. aug. 26. 16:10
 5/7 Beniy ***** válasza:
Gratulálok... :D Mert a 3-4000 forintos teszkós hulladékot méretezni is fogják, igen... :) Egyébként valóban egy 8.0" széles lap kell neked (A mértékegység inch, és ebben az esetben valóban a szélességet jelöli. Egy inch 2,54cm.) Én SEMMIKÉPPEN SEM ilyen gagyi hülyeségekkel kezdenék, mert se normálisan gurulni, se fordulni nem lehet vele, és ráadásul alapvetően még a lap is nehéz, és a grip közel se tapad úgy, mint egy normális deszkán. Egy normális deszka kb. 25.000-től kezdődik, de ha komolyan gondolod, és hajlandó vagy rá egy kicsit többet költeni, akkor van egy teljesen jól használható deszkád, ami az elején tuti, hogy nem fog széttörni egy jó ideig. :) Remélem segítettem, ha van még valami kérdésed, írj nyugodtan privátban. :)
2014. aug. 26. 19:17
 6/7 anonim válasza:
Hát persze! És ha ne adja isten a 25.000 forintos deszka galyra megy,akkor meg sajnálhatja...először nem kell kapásból 25-ért deszkát venni...ha kezdő vagy,akkor meg főleg nem! Fokozatosan kell haladni! Egy Dechatlonos vagy egy Hervises deszka eleinte tökéletesen megfelel!!
2014. aug. 26. 22:31
 7/7 Beniy ***** válasza:
Ha nem ugrál le rögtön 10-es lépcsőkről, akkor nem fog az gallyra menni, hidd el. :) Nem tudom te mi a francot csináltál a saját deszkáddal, de vagy ki volt száradva, vagy szimplán befókuszoltad. Az ilyen 3-4000 forintos "gördeszkáknak" semmi köze a normális normális anyagokból készült gördeszkákhoz. :) A függő eleve nem úgy néz ki, ahogy kéne, a fa általában mindenféle kínai sz@r, ami töri, mint a fene, a csapágyak pedig alig gurulnak. Egy gördeszka nem arra való, hogy álljanak rajta, hanem hogy guruljanak vele...
2014. aug. 27. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!