Gördeszkán kívül milyen longboard-on (cruiser) lehet ollizni?
Egy ilyen szóban forgó laphoz: [link] jó lesz a meglévő függőm? Fury Evo2 (made in usa) 7,75" A hanger mérete: 126mm csak! Ez a függő nem lesz túl kicsi egy ilyen cruiser laphoz? Esetleg ha lejjebb adok a lap szélességi igényemből, megelégszem mondjuk 21-23cm széles cruiser lappal is?
Jelenleg egy hagyományos 78x20cm gördeszka lapon van ez a függőm. Mondván gyakorlatozni jó a hagyományos gördeszka lap is, míg nincs egy szóban forgó cruiser lapom. :D
Ennek a lapnak: [link]
Szélessége: 22,86cm. Hossza: 79,6cm.
Az Én függőm méretei: Hanger: 126mm. Axle(tengelyvégek): 197mm
Hát ez a függő erősen felejtős hozzá, meg maga a lap is egy olyan cucc, amit nem olliera "optimalizáltak". :) A függőd az egy 7.75" széles street laphoz való, vagy maximum egy 8" széleshez. Neked valószínűleg ezeknek egyike sem fog megfelelni. :) Szerintem itt azt tudod csinálni, hogy a függőt eladod, és valami normális skateshopból szerzel hozzá cuccokat. Amúgy a lap maga az most ilyen tescos/decathlonos cucc, jól gondolom, ugye? :D
Az is opció egyébként, hogy kompletten veszel egy erre is alkalmas deszkát. :) Ebben segítenék, csak nem tudom, hogy mennyi pénzt tudnál erre rászánni, mennyit mennél vele naponta (km-ben), milyen utakon használnád leginkább, esetleg akarsz-e később trükköket csinálni. Példákat itt sajnos nem tudok adni, mert a moderátoroknak nem tetszik, de ha ezek megvannak, akkor üzenetben tudok neked küldeni egy-két neked megfelelő példát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!