Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Tudnátok nekem segíteni?

Tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés

Szeretnék megtanulni verekedni..persze a közelbe sehol sincs semmi olyan ahol tanítanának..se önvédelem semmi.Szerintetek tudnék magam is gyakorolni otthon?És tudnátok tippeket adni?

Légyszíves fontos lenne..

2014. aug. 16. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Igazi önvédelmet te még edzésen sem tudnál tanulni, nem hogy még otthon! Ha valódi önvédelmi tudásra akarsz szert tenni, akkor kénytelen vagy átélned a tényleges utcai éleshelyzeteket, hogy ott szerezz reális tapasztalatokat!

Ha pedig azt akarod, hogy legyen valami igazi fogalmad a bunyóról, akkor vegyél szépen egy pár 10 unciás boxkesztyűt, meg egy géles fogvédőt, aztán az egyik spanoddal menjetek le a garázsba és püfföljétek egymást full kontaktban! Ez ad egy minimális küzdelmi értéket!

#USBORNE

2014. aug. 16. 14:49
 2/8 A kérdező kommentje:

Jó ötlet..majd elhívom verekedni Zsuszikát,vagy Editkét..

Na jó az én hibám h nem írtam,de bazzeg lány vagyok :D véresre nem akarok senkit verni,de azért már ha netán valaki belém akarna kötni és verekedni akkor nem akarok összepüfölve kikerülni a bunyóból..remélem megérted :)

2014. aug. 16. 17:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, megértem, de otthon YouTube videókkal te akkor sem fogsz igazi önvédelmi értéket szerezni!

Iratkozz be egy valódi harci értékeket adó küzdősportra/harcművészetre: ökölvívás, thai box, savate, birkózás, judo, BJJ!

#USBORNE

2014. aug. 16. 17:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Tudod nagyon szeretnék bejelentkezni egy ilyen helyre,de mint írtam nincs rá lehetőségem..a legközelebbi helyre is több kilométereket kellene utaznom..És nem is YouTube-s videókból szerettem volna tanulni.
2014. aug. 16. 17:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor pedig csak az az esetleges járható út, amit leírtam!

#USBORNE

2014. aug. 16. 18:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Még igazi harcművészetre sincs lehetősége lejárni, nem hogy kamu ninjutsura! Nem érted kiscsillag?

#USBORNE

2014. aug. 16. 22:33
 7/8 Ambur T. Attila ***** válasza:
Érdemes ettől függetlenül elvégezni egy alap képzést, megpróbálni feljárni valahova, amit aztán otthon tud fejleszteni. Na persze a garázsban agyonverős tipped sem rossz. ;)
2014. aug. 19. 07:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, ha van rá lehetősége, akor járjon valami igazi harci értéket adó stílus alapképzésére, de ne ócska ninjutsu baromságra!

#USBORNE

2014. aug. 19. 11:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!