Tudnátok nekem segíteni?
Szeretnék megtanulni verekedni..persze a közelbe sehol sincs semmi olyan ahol tanítanának..se önvédelem semmi.Szerintetek tudnék magam is gyakorolni otthon?És tudnátok tippeket adni?
Légyszíves fontos lenne..
Igazi önvédelmet te még edzésen sem tudnál tanulni, nem hogy még otthon! Ha valódi önvédelmi tudásra akarsz szert tenni, akkor kénytelen vagy átélned a tényleges utcai éleshelyzeteket, hogy ott szerezz reális tapasztalatokat!
Ha pedig azt akarod, hogy legyen valami igazi fogalmad a bunyóról, akkor vegyél szépen egy pár 10 unciás boxkesztyűt, meg egy géles fogvédőt, aztán az egyik spanoddal menjetek le a garázsba és püfföljétek egymást full kontaktban! Ez ad egy minimális küzdelmi értéket!
#USBORNE
Jó ötlet..majd elhívom verekedni Zsuszikát,vagy Editkét..
Na jó az én hibám h nem írtam,de bazzeg lány vagyok :D véresre nem akarok senkit verni,de azért már ha netán valaki belém akarna kötni és verekedni akkor nem akarok összepüfölve kikerülni a bunyóból..remélem megérted :)
Igen, megértem, de otthon YouTube videókkal te akkor sem fogsz igazi önvédelmi értéket szerezni!
Iratkozz be egy valódi harci értékeket adó küzdősportra/harcművészetre: ökölvívás, thai box, savate, birkózás, judo, BJJ!
#USBORNE
Akkor pedig csak az az esetleges járható út, amit leírtam!
#USBORNE
Még igazi harcművészetre sincs lehetősége lejárni, nem hogy kamu ninjutsura! Nem érted kiscsillag?
#USBORNE
Igen, ha van rá lehetősége, akor járjon valami igazi harci értéket adó stílus alapképzésére, de ne ócska ninjutsu baromságra!
#USBORNE
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!