Amatőrök boulder-ezhetnek?
Figyelt kérdés
Eddig összesen 2x voltam sima falmászáson. Érdemes kipróbálom a boulder-ezést a mountex-ben, vagy fölösleges mert semmi sikerlményem nem lesz? Nem csak már nagyon profiknak való?
Vagy a mountex-ben is vannak könnyű falak kezdőknak?
2014. aug. 12. 21:34
1/1 anonim válasza:
A mountex-ről nem tudok, de igazából ha egy térben van a dolog, mint nálunk, akkor simán odamész és megpróbálod, maximum ha tényleg nem tetszik visszamész a biztosított-hoz. Én nagyon szerettem amíg csináltam, nem voltam kifejezetten ügyes vagy erős, de mindig jól szórakoztam boulderrel, ráadásul szerintem olyan falakon engednek boulderezni ahol nem eshetsz le(szóval hosszában építik a falat és oldalra mászol inkább, meg trükkösebb helyeken), amatőrként is maximum zuttyansz. Biztosan lesznek nálad jobbak, de ez minden egyes dologra igaz amit most kezdenél el, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!