Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Amatőrök boulder-ezhetnek?

Amatőrök boulder-ezhetnek?

Figyelt kérdés

Eddig összesen 2x voltam sima falmászáson. Érdemes kipróbálom a boulder-ezést a mountex-ben, vagy fölösleges mert semmi sikerlményem nem lesz? Nem csak már nagyon profiknak való?

Vagy a mountex-ben is vannak könnyű falak kezdőknak?

2014. aug. 12. 21:34
 1/1 anonim ***** válasza:
A mountex-ről nem tudok, de igazából ha egy térben van a dolog, mint nálunk, akkor simán odamész és megpróbálod, maximum ha tényleg nem tetszik visszamész a biztosított-hoz. Én nagyon szerettem amíg csináltam, nem voltam kifejezetten ügyes vagy erős, de mindig jól szórakoztam boulderrel, ráadásul szerintem olyan falakon engednek boulderezni ahol nem eshetsz le(szóval hosszában építik a falat és oldalra mászol inkább, meg trükkösebb helyeken), amatőrként is maximum zuttyansz. Biztosan lesznek nálad jobbak, de ez minden egyes dologra igaz amit most kezdenél el, nem?
2014. aug. 12. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!