Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Bruce lee tényleg olyan erős...

Bruce lee tényleg olyan erős volt, mint mondják?

Figyelt kérdés
bruce lee állítólag 3000fekvőtámaszt csinált naponta, kérdem én, hol látszik meg ez rajta? ha tényleg ennyit csinált akkor miért olyan satyna ahhoz képest a mellizma, hiába ázsiai, hiába csak gyümölcsökön élt, 3000 fekvőtámasznak már tényleg meg kéne látszódnia az emberen főleg ha csak 65kg volt(pont mint én.) ki kellene hogy dagadjon a mellizma, mivel egy csepp zsír nem volt rajta, én eddig csak pár 100 fekvőt csináltam, azt sem naponta, és már meglátszik a karomon, mellemen, akkor miről beszélünk? szerintem csak gyorsaságban volt ott a hapsi, meg a mozgásban, mivel jó táncos volt, a többit azt nem tudom.

2014. aug. 3. 06:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

1.Youtubeon vannak videók, láthatod, h nem szarral gurigázott.

2.Ez a fajta teljesítmény nagyon nem arról szól, h nézel ki, ez már inkább fejben dől el...

2014. aug. 3. 06:41
 2/19 A kérdező kommentje:
oké, fejben dől el mert ott vannak a shaolin harcosok is, de a kezdet kezdetén nem volt meg neki ez a tudatállapot, valahol el kellett kezdenie neki is, és ez nem látszik meg rajta! mentálisan, és gyorsaságban ott volt, de a fizikai erejét kétlem. hol vannak a fiatalabb korából származó edzésnyomok a testén? ha akarja ha nem duzzadnia kéne az izmainak!
2014. aug. 3. 06:47
 3/19 anonim ***** válasza:
54%
gondolom nem tömegnövelő étrendet tolt :) ilyen egyszerű
2014. aug. 3. 06:51
 4/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a hírneve nagyobb volt , mint amit a képességei alapján megérdemelt volna. Csupán azért lett híres , mert ő kezdte el tanítani a kung fut először fehéreknek. Utána rájött ,hogy nem túl hatékony ez a nyugati emberek ellen és létrehozott egy saját stílust, aminél meglátásom szerint vannak hatékonyabb stílusok is. Egy mai profi ketrecharcos megverte volna.
2014. aug. 3. 07:22
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Hiaba csinal több ezer fekvőt valaki, attól nem lesz nagy mellizom. A mérethez növelni kell a terhelést olyan nehézségre, amiből már csak max 20 ismétlés megy sorozatonként. Amiből sokat tudsz végezni, az onnantól állóképességi edzés, nem pedig méretnövelő, főleg tömegnövelő étrend nélkül. Remélem érted. :)
2014. aug. 3. 07:27
 6/19 A kérdező kommentje:
igen, én is úgy gondolom hogy csupán a hírneve volt ott, még egy cha cha cha versenyt is megnyert, mozogni tudott, ez tény. nem szedek semmiféle port, csupán vékony vagyok, de ha keményen edzek, akkor feszül az izmom, és az meglátszik. "Amiből sokat tudsz végezni, az onnantól állóképességi edzés, nem pedig méretnövelő" látod, épp ezaz, akkor rubint réka féle edzéseket csinált bruce lee, de az 100% hogy nem igazi fekvőtámaszokat! én nem úgy nyomom a fekvőtámaszokat hogy csinálok 1 nap 20 fekvőtámaszt azt kész, egész nap csak ezt csinálom, biztosra kell menni, mert akkor másnap tuti nagy izomlázad lesz(AMI JELZI HOGY AZ IZMOK MEGKAPTÁK A TERHELÉST), 1 hét után mikorra már tökéletesen regenerálódik az izom, akkor jön ki az eredmény. ha bruce lee naponta tudott edzeni az azt jelenti hogy nem adott bele mindent, hiszen volt ereje másnap, mindig csinálni az "edzéseit".
2014. aug. 3. 11:47
 7/19 anonim ***** válasza:
Istenem de sötét vagy.
2014. aug. 3. 11:53
 8/19 A kérdező kommentje:
oké akkor mondd te hogyan eddzel? gyúrsz azt teszed a fejed, tudod mit jelent mindent beleadni hülyegyerek?
2014. aug. 3. 13:27
 9/19 anonim ***** válasza:
93%
Barom. Csináld csak egész nap a fekvőtámaszt, attól lesz nagy mellizmod, 1 hét után meg már indulhatsz is budibildingversenyen. Bruce meg valóban Rubint Rékára edzett, azért olyan nyeszlett.
2014. aug. 3. 13:52
 10/19 A kérdező kommentje:
a testépítők gyakorlatai elsősorban a test építésére, és nem az erő építésére alapul.. annyira behatárolt az edzésük, hogyha én ezt csinálnám közöttük röhögve hazaküldenének azzal az indokkal.. "hát, ezzel gyerek egy 1 év alatt se fogsz izmot csinálni, nem értesz hozzá.. abból 20at kell megcsinálni" simán építhetnék izmot, és akkor annak mi értelme?! az hogy vékony vagyok, edzek és meglátszik, az az alacsony testzsíromm miatt van, brucenak nem látszik meg annyira, de azért 18évig edzett?..
2014. aug. 3. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!