Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hol tudok Budapesten parkourt...

Hol tudok Budapesten parkourt tanulni?

Figyelt kérdés
Hol lehetne Budapesten parkourt tanulni, de úgy hogy ne attól kelljen aki már csinálja hanem ilyen fedett pályás dolog..
2010. jan. 10. 22:24
 1/5 anonim válasza:
100%

erre gondolsz?

[link]

2010. jan. 11. 13:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Aha, pont ilyenre gondoltam. köszi! :)
2010. jan. 11. 16:13
 3/5 anonim válasza:
ugyakarod hogy eddzővel rendesen hivatalosan mert az hulyeség olyan nincs ugy kezd el hogy oktató videok rarakod telo mp4 re stb. és ugy gyakorolod a trükköket és nem égő én pl mar 3 éve nyomom és majdnem az osszes trukk megy kivéve a hatraszalto foldre az meg csak szivacsra meg wallflipp itt egyoldal cim ahol van sok trukk hés hozza oktato vidi és leírás hogy hogy kell csinalnim a cime [link] ha kezdo eloszor sztem vaultok utanna vaultok felso fokon ugralasok és stb.......
2010. ápr. 27. 17:37
 4/5 anonim válasza:
ugyanakkor sztem menny U.T.E ott szoktak lenni parkour osok biztos segítenek neked mindenbe. össze spanolsz velük és gyakoroltok.am jófejek. de nem lehet bemenni egy helyre és kéred hogy tanítsanak meg mert ezt így nem lehet...:S
2011. jan. 15. 23:26
 5/5 anonim válasza:
Elmentél a Pattanj team-ba mert ha jah akk lehet ismerjük egymást xD
2011. jan. 26. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!