Victory1995 kérdése:
Forma 1 nagy forma 1 baleseteket mondjatok nekem?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondoltam mint pl. 2007 Kanada Kubica balesete. Vagy 2009 Massa Magyarország...2014. júl. 28. 20:04
1/6 A kérdező kommentje:
Ha lehet 2000-es éveki legyen.
2014. júl. 28. 20:04
2/6 anonim válasza:
2012 Spa rajtbaleset, amikor Grosjean kiütötte egyszerre Alonsot is és Hamiltont is.
3/6 anonim válasza:
Az tényleg jó volt :)
Kérdező szerintem kezd Maldonado baleseteire rákeresni az van bőven...
4/6 anonim válasza:
1998 belga rajt, 7 en mentek egymásnak...
amúgy régen sokkal durvább cuccok voltak. pl tom pryce balesete 77-ben. Elütött egy pályamunkást (kettészakította a versenyautó), de a szerencsétlennél pont volt egy tűzoltó készülék, ami fejbe csapta a pilótát. az autó még végigment a célegyenesen, a halott pilótával a volánnál, és elsodort egy másik autót az 1-es kanyarban.
5/6 anonim válasza:
2001 Belgium - Burti
2010 Valencia - Webber
1989 Imola - Berger
2004 Anglia - Trulli
2003 Brazília - Webber, Alonso
1985 Ausztria - Andrea de Cesaris
1998 Belgium - rajt
2000 Monza - rajt
6/6 anonim válasza:
Asszem 1990 Martin Donelly (nem halálos hiába annak tűnik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!