Lesz még valaha olyan jó az F1 mint amilyen volt?
Én csak 2010-től nézem, szóval nem sok mindent tudok a régi időkről. Nekem most ez tetszik Hamilton rajongóként, jó hogy nem kelk Vettel nézni mindent futamon.
A motor meg a pont duplázás furcsa, de nincs mit tenni.
Mért az jobb volt, hogy Vettel 4 éven keresztül szinte minden versenyt megnyert?
Izgalmasabb lenne ha megint ő nyerne? Ha azt kellene nézni, hogy elől megy, és már csak az a kérdés, hogy ki lesz a második?
Hamilton mellett legalább ott van Rosberg aki folyton veszélyt jelent számára, nem úgy mint Webber Vettelre.
Ha maradt volna a Red Bull uralom én biztos nem néztem volna futamot ezen az éven.
Szerintem is kb 2009-ig volt jó.
Én 2001 óta nézem és imádtam a Schumacher korszakot. Bár akkor mindig Barrichellonak szurkoltam, hogy verje meg Schumit.
Aztán az Alonso korszak sem volt rossz. A Brawn GP-s egy év is tetszett.
Aztán jött ez a Vettel korszak. Ez tényleg valahogy unalmas lett. Újabban pl az időmérőket meg se nézem, csak a futamokat. Még azok közül is sok dög unalmas. Bár most Montreal jó volt. Ez a "rózsahegyi" nekem nem túl szimpatikus, inkább Hamiltonnak szurkoltam, pedig ő se a kedvencem. Massaért is szorítottam, hogy meddig tud felzárkózni. Végre lehetett volna egy jó versenye. Csak sajnos túlságosan akarta azt a 4. helyet.
Pedig a legunalmasabb a schumacher korszak volt (unalmasabb mint a vettel korszak). Ott évente variáltak annyit a szabályokon mint most 3-5 évente, csak, hogy próbáljanak esélyt teremteni másoknak is.
Borzasztóan erősek voltak akkor a ferrarik. Nem is jött be egyik változtatás se jó sokáig. Többször is már a szezon felénél eldőlt a bajnokság.
06-09 között tényleg elég jó volt, de csak azért mert nem volt kiemelkedően erős csapat.
A schumi korszak előtt is volt pár elég jó év. De akkor is mindig volt 1 csapat amelyik uralta az egészet.
A williams verhetetlen volt 96-97es szezonban. Utána volt 1,5 jó szezon, ha schumi nem sérül meg 99ben akkor végig izgalmas maradhatott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!