Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Aki valaha paintballozott...

Aki valaha paintballozott már, légyszi válaszoljon! Mire készüljek fel? 14/L

Figyelt kérdés

Jövő szombaton osztálykirándulásra megyünk paintballozni.

Reggel 9-től 3-4 órán át. Úgy néztem elég napos idő lesz, reggel 15 délután 30 °C! Milyen ruhát vegyek fel? Cipőnek van egy sportcipőm, de abból a bokám kint van, gondolom az nem jó :S Paintball után még megyünk a városba is, úgyhogy kell hozni váltóruhát.

Vegyek sálat, kesztyűt ilyesmit?

Szemüveg az ugye rajtam maradhat? (anélkül nem látok semmit)

A többit úgy tudom elmondják majd helyben.

Köszi a segítséget! :)

2014. máj. 18. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Amikor én voltam akkor adtak egy maszkot, meg vastag védőmellényt + terepmintás nadrágot, kabátot. Vegyél vastag hosszú szárú zoknit, és vigyél kesztyüt, mert ha ellövik az ujjadat az nem kellemes. Nekem a sál csak akadályozott közben.(el is hagytam játék közben). Annyira nem kell réteges ruha mert nagyon hamar kimelegszel. A lövés nem annyira fáj, de azért kellemetlen. A sisakot ne vedd le a pályán mert ha szembelőnek egy darabig nem fogsz látni. Merre menetek? Jó szórakozást! :)
2014. máj. 18. 17:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Szentendrére megyünk :)
2014. máj. 18. 17:37
 3/5 anonim ***** válasza:
a kezdőket úgyis seggbe lövik első alkalommal hogy tudják milyen
2014. máj. 18. 19:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Én egyszer voltam. Adtak egy terepmintás belebújós ruhát ha jól emlékszem. Sál meg ilyenek nem létszükséglet. Sisakból olyat válassz, aminek nincs hiányzó homlokvédője vagy valami. Én olyannal mentem, beszedtem egy homlok feletti hajas lövést. Érezni érzi az ember, de nem olyan nagy dolog.

Ez volt 7.-es koromban tehát relative gyerekként is túléltem. 20F

2014. máj. 18. 21:32
 5/5 anonim válasza:

Sziasztok!

Mi is megyünk osztállyal paintballozni, és mi is Szentendrére megyünk.

Az engem is érdekelne hogy szemüveg maradhat-e?

2014. máj. 20. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!