Penny board-ot szeretnék rendelni, de nem tudom milyen méretben. Tudnátok segíteni? Ez lesz az első dezskám, és nem tudom hogy válasszak.
Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 12:06
1/2 Beniy válasza:
Hali! Én penny-t speciel semmiképpen nem vennék. :) Persze, nagyon jópofa, meg minden, de egy idő után az ember rájön, hogy mindkét modell ISZONYAT pici. Ezek a picike deszkák inkább arra vannak, hogy ha kimész külföldre nyaralni, vagy ilyesmi, akkor ne a nagy széles cruiseredet kelljen vinni, hanem valami kisebbet. Több sokkal hasznosabb deszkát is tudok mutatni hasonló árban, csak nem itt, mert ez így reklámozás. :)
2/2 anonim válasza:
Szia, nekem is ez az elso deszkam es en a 22 colosat vettem meg mert azt szerettem volna hogy konnyen tudjak vele kozlekedni. Szerintem nagyon jo. Ha ezen megtanulsz deszkazni akkor mindenen meg fogsz tudni allni. Csinaltam egy rovid videot a benyomasomrol - https://www.youtube.com/watch?v=Plrg-aVLjC0 remelem segit:). Jo deszkazast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!