Milyen fitness DVDt válasszak a Callanetics (még az első) és a Carmen Electra féle Sztriptíz aerobik mellé?
A Carmen Electra féle edzés túl laza, nyújtásnak és bemelegítésnek jó csak, vagy ha nincs kedvem megmozdulni se.
A Callanetics nagyon jó, de nem túl mozgalmas.
Amit keresek, az egy olyan fitness DVD, ami elég pörgős-izzasztó, nem hosszabb egy óránál lehetőleg, és elviselhető aki csinálja a gyakorlatokat (tehát Sóher úr és Rékuci kizárva, 5 percet nem tudok elviselni belőlük).
Nekem a Réka DVD vált be, ha idegesít, letekerem a hangot.
Béres Alexandra? Vagy van kick box aerobik DVD, is de azt nem tudom ki csinálja.
Köszi, akkor Béres.
(Rékáról letekerném én a hangot, de elég látni és agyvérzést kapok, a kickboxot pedig többnyire Norbi csinálja, legalábbis amihez hozzá tudnék jutni.)
Én is callanetics-et csinálok, mellette Norbi Kickbox 1000 kalóriás edzését. 2-3-szor megcsináltam és utána fejből tudtam a gyakorlatokat, lehalkítottam, beraktam valami pörgős zenét és csak ritkán néztem oda, így nem idegesített annyira. A torna meg rendesen átmozgatott, jó gyors, izzasztó, de simán mehet utána/előtte a lazább callanetics.
Rubint Rékát meg kb. 5 percig bírtam... hihetetlenül idegesítő!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!